Bol.com en Kobo lanceren onbeperkt lezen

4
bol-kobo-koboplus
Afbeelding: bol.com

Eindelijk is het zover: een abonnementsdienst waarmee je onbeperkt e-books kunt lezen op je smartphone, tablet én Kobo e-reader. In samenwerking met Kobo ontwikkelde bol.com het abonnement Kobo Plus, waarmee gebruikers voor 9,99 per maand onbeperkt toegang krijgen tot het grootste aanbod van Nederlandstalige en internationale e-books.

Het assortiment bevat nu al 40.000 titels, waarvan ruim 16.000 Nederlandse boeken. Dankzij de samenwerking van bol.com met alle grote uitgevers zijn er ook veel bestsellers en populaire boeken in het aanbod te vinden. Kobo Plus heeft daarmee het grootste e-bookaanbod van alle abonnementsdiensten. Luisterboeken zijn er op dit moment nog niet, maar zitten wel in de planning.

Geschikt voor Kobo e-readers, iOS en Android
Kobo Plus is het enige abonnement voor onbeperkt lezen dat volledig is geoptimaliseerd voor de Kobo e-readers. Voor de Kobo e-reader komt er vandaag een update, zodat gebruikers direct vanaf hun e-reader toegang hebben tot de e-books uit het abonnement. Je hoeft dus geen aparte app op de e-reader te installeren. Ook hoef je geen gebruik te maken van een extern programma als Adobe Digital Editions om de e-books op de e-reader te zetten en te kunnen lezen. De dienst kan niet gebruikt worden op e-readers van andere fabrikanten.

Op de smartphone en de tablet werkt de dienst via de bol.com Kobo leesapp, die beschikbaar is voor iOS en Android. Als je overal met je bol.com account inlogt, zijn al je boeken op al je apparaten beschikbaar en worden je bladwijzers en notities gesynchroniseerd.

Altijd iets te lezen, ook offline
Met Kobo Plus kun je zoveel boeken lezen als je wilt. In de offlinemodus kun je maar liefst 15 boeken tegelijk lezen. Zo heb je altijd iets te lezen, ook zonder internetverbinding. Handig voor op vakantie!

30 dagen gratis proberen
Wil jij ook onbeperkt lezen met Kobo Plus? Probeer het abonnement nu gratis 30 dagen uit. De dienst kan maandelijks opgezegd worden.

Vorig artikelWebbrowser Edge krijgt text-to-speech
Volgend artikelAantal e-readers in Verenigd Koninkrijk groeit nog steeds

4 REACTIES

  1. “Je kunt Kobo Plus op ieder moment direct stopzetten. Je kunt Kobo Plus blijven gebruiken totdat je account automatisch wordt gesloten aan het einde van de huidige factureringsperiode.

    Bijvoorbeeld: als je op 23 juni voor het laatst middels automatische incasso hebben betaald en je hebt daarna opgezegd, kun je nog tot en met 23 juli gebruik blijven maken van Kobo Plus. De Kobo Plus ebooks blijven tot 10 dagen na de factureringsperiode beschikbaar op je apparaten.”

    Kennelijk moet je tenminste iedere 40 dagen weer een keer verbinding maken om de boeken op je e-reader leesbaar te houden… en anders ontploft je Kobo 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in