Bol.com geeft filerijders gratis e-books cadeau

0
bol.com gratis ebooks

Komend weekend wordt het weer loeiend druk op de wegen en vakantiegangers richting Zuid-Europa moeten rekening houden met flinke files. Bol.com verzacht het fileleed door – in ruil voor een foto van het hectometerpaaltje waar je stil staat – gratis e-books weg te geven.

Op 3,4 en 5 augustus geeft bol.com filerijders gratis e-books cadeau. Maak een foto van het hectometerpaaltje waar je je bevindt, stuur de foto via een privébericht naar de Facebookpagina van bol.com met de hashtag #ikstastil en ontvang een cadeaucode waarmee een gratis boek kan worden gedownload. Op de actiepagina bol.com/ikstastil zijn alle beschikbare titels te vinden. De e-books zijn te lezen op de Kobo e-reader, smartphone of tablet via de gratis bol.com Kobo leesapp voor iOS en Android.

Bol.com wil profiteren van de zomerperiode, waarin mensen traditioneel veel lezen. In de afgelopen maanden werden er twee keer zoveel e-readers verkocht als normaal en 50% meer e-books. De populairste e-books van deze zomer zijn Frieda Klein 8 – De dag van de doden van Nicci French, Gespleten van Karin Slaughter en De acht bergen van Paolo Cognetti.

Ook Kobo Plus, het e-bookabonnement van Kobo en bol.com, ziet in de zomermaanden het aantal abonnees groeien. In de maand juli proberen 2,5 keer zo veel mensen het abonnement uit als in andere maanden. 75 tot 80% stapt na de proefperiode over op een betaald abonnement. Van de mensen die in juli 2017 een gratis proefabonnement afsluiten, is bijna de helft nu nog steeds lid. De meest gelezen boeken in Kobo Plus zijn Achter gesloten deuren van B.A. Paris, Ik zie je op het strand van Jill Mansell en Het paradijs van Suzanne Vermeer. Kobo Plus heeft inmiddels een collectie van 240.000 titels. 150.000 mensen probeerden het e-bookabonnement al uit.

Vorig artikelDe leukste gratis e-books #24
Volgend artikelVakantielezen: 20 e-book eversellers tijdelijk voor maar €4,99 per stuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in