Bol.com komt met Kobo Plus cadeaukaart

1
kobo plus cadeaukaart

Bol.com heeft sinds kort cadeaukaarten voor Kobo Plus. De ontvanger krijgt dan een maand, drie maanden, een halfjaar of een jaar toegang tot alle boeken in het assortiment van Kobo Plus.

Met Kobo Plus, de abonnementsdienst van bol.com en Kobo kun je voor een vast bedrag per maand onbeperkt e-books lezen. De dienst heeft inmiddels een aanbod van 150.000 titels en kost 9,99 per maand. Kobo Plus is te gebruiken op Kobo e-readers of via de app op smartphones en tablets.

De cadeaukaart is een jaar geldig. Door de kaart te activeren wordt het bedrag in een keer omgezet in Kobo Plus-tegoed en start het abonnement direct. Na afloop van de cadeauperiode stopt het abonnement automatisch.

Ook als je al een abonnement hebt kun je gebruik maken van de cadeaukaart. De automatische betalingen stoppen dan gedurende de cadeauperiode en gaan daarna weer verder.

Voor de cadeaukaart van 1 maand Kobo Plus betaal je 9,99, 6 maanden kost 59,94 en een jaar 119,88. Met de kaart van 3 maanden ben je op dit moment het voordeligst uit, deze kost 24,99.

Vorig artikelStart-up maakt prentenboek met augmented reality
Volgend artikelSchermenfabrikant E Ink boekt recordcijfers

1 REACTIE

  1. Let op: Bol.com vergeet bij vlagen de Kobo Plus cadeaukaarten te activeren alvorens ze verstuurd worden! Daardoor krijg je bij het activeren van de code te lezen dat de activatiecode ongeldig is en de klantenservice (de chat) vermeldt dan doodleuk dat de code niet terug te vinden is. Maar je geld ben je al wel kwijt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in