Bol.com stelt digitale boeken en voorleesvideo’s ter beschikking voor kinderen

0
digitale boekenclub

Om het binnenblijven een beetje aangenamer te maken voor de jongere thuisblijvers in Nederland en België, opent bol.com een speciale digitale boekenclub. Kinderen kunnen zowel ebooks lezen als verhalen luisteren die door bekende gezichten worden voorgelezen. Iedere week komen er nieuwe ebooks en luisterboeken bij en iedere ochtend om 09.00 uur verschijnen nieuwe de video’s, precies op tijd voor de opening van het digitale thuiskantoor van ouders. De boeken van de digitale boekenclub zijn voor 1 eurocent per stuk te lezen en beluisteren.

Annet Scheermeijer, director boeken bij bol.com: ‘Voor ons allemaal is het dagelijks leven nu op z’n kop gezet. Kinderen kunnen niet naar school, waar mogelijk blijft iedereen thuiswerken en we vermijden sociale contacten. Het minste dat wij als bol.com kunnen doen is het thuiswerken voor ouders wat makkelijker maken en kinderen tegelijkertijd een waardevolle invulling van hun tijd bieden.’

Een aantal bekende Nederlanders zullen een bijdrage leveren door vanuit huis verhalen voor te lezen, zoals Monique Smit, Jill Schrinhofer, Nola Kemper en Niek Roozen.

In de boekenclub van bol.com vinden de kinderen elke week nieuwe ebooks en luisterboeken voor verschillende leeftijdscategorieën in allerlei genres. Voor de keuze in boeken wordt samengewerkt met uitgeverij Overamstel, uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, uitgeverij Querido en uitgeverij Lannoo.

Vorig artikelDe leukste e-books in Kobo Plus
Volgend artikelDe leukste gratis e-books #42

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in