Booqees: onbeperkt e-books lezen voor kinderen

0
booqees-abonnement

Na Kobo Plus, Bliyoo, Bookmate en andere abonnementsdiensten is er nu Booqees, een all-you-can-read abonnement speciaal voor kinderen van 0 tot 14 jaar. 

Het assortiment bevat ruim 1.000 kinderboeken, van o.a. Anna Woltz, Paul van Loon, Caja Cazemier en Mirjam Oldenhave. Op dit moment bestaat het aanbod vooral uit fictie, zoals jeugdromans, avi-boekjes en prentenboeken. Booqees werkt eraann om binnenkort ook informatieve boeken toe te voegen.

De dienst kost €6,99 per maand. Voor deze prijs kan het hele gezin onbeperkt lezen. Binnen een account kan een onbeperkt aantal profielen worden aangemaakt, zodat elk kind zijn eigen aanbevelingen en persoonlijke favorieten te zien krijgt. De boeken zijn via de iOS/Android app te lezen op de tablet en smartphone, of via de browser op je pc. De dienst werkt in streaming, om te kunnen lezen moet er een internetverbinding zijn.

Benieuwd naar Booqees? Je kunt de dienst gratis en vrijblijvend  14 dagen proberen. Je hoeft dan alleen maar een profiel aan te maken, er worden bij het starten van de testperiode nog geen betalingsgegevens gevraagd.

Vorig artikelBoekenweek 2017: Verboden Vruchten
Volgend artikelKB digitaliseert na-oorlogse kranten Persgroep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in