Calibre herkent wel mijn Sony PRS-T1 maar niet mijn man’s Sony PRS-T2!Iemand tips?!?!?!

Mijn man heeft sinds kort de PRS-T2 reader van Sony en ondanks dat de reader wel door de pc word herkend als die is gekoppeld herkent Calibre deze niet,hoewel het met mijn Sony PRS-T1 geen enkel probleem is,dus nu is het onhandig de bestanden vanuit Calibre kopieeren en plakken in de map van de reader i.p.v zo vanuit Calibre het desgewenste boek naar de reader te sturen!DE PRS-T2 heeft zijn laatste update(al heeft dat er weinig mee te maken),maar ook Calibre heeft zijn laatste update,ik heb de install wizzard ook al enkele malen opnieuw geinstalleerd onder Sony reader devices maar hij blijft de PRS/T2 maar niet herkennen in Calibre.Niet echt handig…dus eventuele tips van wat ik nog kan proberen zijn meer dan welkom,want na wat google kom ik ook niet verder en mijn vraag aan Sony hierop word niet beantwoord:(