Calimeromarketing 2.0 in een eierdop

0

In 2004 verscheen Calimeromarketing, waar kleine bedrijven groot in kunnen zijn en in 2009 Calimeromarketing 2.0, de nieuwe marketingfilosofie voor kleine ondernemers , freelancers en zzp’ers. Met deze boeken wil ondernemer Karen Romme kleine ondernemers laten zien hoe sterk hun positie is ten opzichte van grotere concurrenten. En ze wil laten zien dat een beperkt budget geen bezwaar hoeft te zijn voor effectieve marketing. Zeker in het digitale tijdperk.

Lang niet alle ondernemers lezen boeken. Daarom heeft ze voor alle niet-lezers haar gedachtegoed samengevat in een beknopt ebookje. Behoor jij tot de groep nietboekenlezers, dan kun je met dit ebook in ongeveer één uur kennismaken met de tien spelregels van Calimeromarketing in het 2.0 tijdperk. En er vervolgens je voordeel mee doen.

Karen Romme (1965) werkt sinds 1998 aan het ondernemender maken van Nederland. Ze heeft een multimedia-uitgeverij, is een veelgevraagd spreker en schrijft wekelijks een column voor Het Financieele Dagblad. Ze schreef acht boeken, waarvan de bestsellers over Calimeromarketing (2.0), met ruim 30.000 verkochte exemplaren, de bekendste zijn.

Bestel het ebook (€ 2,95, ePub zonder DRM)

Vorig artikelCalibre komt met site voor DRM-vrije ebooks
Volgend artikelBol.com iPad/iPhone-app beschikbaar in App Store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in