Cover Kobo Touch

Hallo allemaal,

Ik ben al een tijdje op zoek naar een ereader, en als ik er een ga kopen zou ik op dit moment voor de Kobo Touch kiezen. Dan zou ik het liefst een witte nemen. Maar de kleuren van de achterkant vind ik nogal onduidelijk. Er is een site waar je een Kobo met een witte achterkant kan kopen, maar die zie je verder nergens.
En als je een foto ziet van de verschillende kleuren ereaders ‘in het echt’, lijken de kleuren heel anders uit te vallen. Dan vind ik de lila eigenlijk helemaal niet mooi. Weet iemand of de kleuren blauw en zilver ook heel anders uitvallen? En bestaat er wel een Kobo met een witte achterkant?

Ook ben ik op zoek naar een geschikte cover voor de Kobo Touch. De Gecko covers lijken mij het beste, maar de witte editie is aan de binnenkant een beetje grijs. Tenminste, dat zie je op de foto’s op de site van Gecko. Als je dan een Kobo hebt met een witte voorkant, lijkt mij dat niet mooi. Of is het hierbij ook zo dat de kleur op een foto van een winkel anders uitvalt dan in het echt?

Dan nog een laaste vraag: Als je de foto’s ziet van de cover met een leeslampje erbij, zie je dat het lampje, wanneer je hem niet gebruikt, aan de achterkant van de cover zit. Kan je hem dan nog gewoon ergens neerleggen, zonder dat het lampje in de weg zit? Of zit er dan een rare bobbel aan de achterkant van de cover?

Dit waren mijn vragen, weet iemand misschien de antwoorden? Alvast bedankt voor de moeite,
Eline