Crisis / kans voor eReaders Groep en eLinea

2
ereaders en elinea

Geen goed nieuws: vanochtend is het faillissement uitgesproken van eReaders Groep en eLinea.  Als eReaders Groep en eLinea willen we dit graag even toelichten.

eReaders Groep bestaat al sinds 2009 en heeft zich altijd ingespannen om digitaal lezen te stimuleren. Op de site eReaders.nl houden we de laatste ontwikkelingen op dit gebied bij. Vanuit onze passie voor digitaal lezen ontwikkelden we ook een uniek en innovatief journalistiek concept: eLinea. Met eLinea lees je op één plek de beste stukken van honderden bekende tijdschriften & kranten. Zoveel als je wilt, en zowel op PC, tablet als smartphone.

Wij geloven sterk in eLinea en zijn er meer dan ooit van overtuigd dat het een grote marktpotentie heeft. We zien dit faillissement daarom tevens als een kans en gaan ons uiterste best doen om een doorstart voor eLinea te realiseren. We hebben goede hoop dat er een geschikte partner gevonden kan worden, die kansen ziet in het concept en in eLinea wil investeren, zodat groei mogelijk is.

Wat betekent dit voor eLinea?
Belangrijk is dat er voor eLinea-abonnees en -gebruikers op dit moment niets verandert. eLinea gaat dus in elk geval voorlopig niet op zwart, er blijven gewoon nieuwe artikelen verschijnen en de oude artikelen zijn nog steeds toegankelijk. Wat ons betreft is alles erop gericht om een doorstart mogelijk te maken.

Wat betekent dit voor eReaders.nl?
Voor eReaders.nl verandert er voorlopig niets: de website blijft gewoon doorgaan met het aanbieden van nieuwsartikelen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitaal lezen.

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via info@ereaders.nl of info@elinea.nl.

Vorig artikelAantal bibliotheekleden en uitleningen stabiel
Volgend artikelTopics: extra dienst voor abonnees van de Persgroep

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in