De leesapp van bol.com/Kobo + WINACTIE

8
kobo-bol-leesapp

Digitaal lezen wordt nog leuker en eenvoudiger met de e-book app voor Android en iOs van Kobo/bol.com. Waarom is deze app zo handig?

Lezen op meerdere apparaten tegelijk
Als je inlogt met je bol.com account, komen de e-books die je hebt gekocht bij bol.com direct in de bibliotheek van de app terecht. Je hoeft de boeken dus niet eerst te downloaden en over te zetten naar je tablet of smartphone maar kunt meteen beginnen met lezen.

Lees je op verschillende apparaten, dan synchroniseert de app al je bladwijzers, notities en markeringen. Zo vind je altijd eenvoudig terug waar je was gebleven. Synchroniseren werkt ook met Kobo e-readers: log je hierop in met je bol.com account, dan komen je bij bol.com gekochte boeken automatisch op het apparaat te staan.

Persoonlijke leeservaring
In de app kun je je leeservaring helemaal aan je eigen voorkeur aanpassen. Kies het lettertype, de lettergrootte en de achtergrondkleur die jij het prettigst vindt, pas de helderheid aan of kies voor de speciale nachtmodus.

Verder biedt de app sympathieke features zoals het bijhouden van je leesstatistieken (dit zien we ook op de Kobo e-readers), de mogelijkheid om citaten te delen op Facebook, Twitter en Instagram en krijg je persoonlijke aanbevelingen op basis van de boeken in je bibliotheek. Ook kun je direct woorden opzoeken in het woordenboek, op Wikipedia of in Google.

WINACTIE: Download de bol.com/Kobo leesapp en win een e-bookcadeaubon!

Ben jij benieuwd naar de leesapp van bol.com/Kobo? Download hem nu gratis en maak kans op 1 van de 10 e-bookcadeaubonnen t.w.v. 10 Euro!

Hoe doe je mee?

  • Download de app voor Android of voor iOS in de periode 9 t/m 20 november 2016.
  • Stuur een mail naar digitaallezen@bol.com met het emailadres waarmee je je op de app hebt aangemeld.

De actie is geldig van 9/11/2016 tot en met 20/11/2016.

bol-kobo-leesapp-ebooks

8 REACTIES

  1. Leuk te lezen dat er een bon van € 10,- te winnen valt voor e-books. Ik doe graag mee, want ik lees graag op mijn e-reader (en daar kunnen nog boeken bij).
    groet,
    Marianne

  2. Ben benieuwd of dit een fijne app is, dus ja hoor, ik doe mee en de bon zou uiteraard zeer welkom zijn bij deze boekenjunk. Ben dus vast begonnen met duimen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in