De leukste e-books in Kobo Plus #8

0
kobo plus leestips

Kobo Plus, de abonnementsdienst van Kobo en Bol.com waarmee je onbeperkt e-books kunt lezen, heeft inmiddels honderdduizenden boeken in het assortiment. eReaders.nl tipt de leukste titels die je in Kobo Plus kunt lezen. En wist je dat je Kobo Plus gratis 30 dagen kunt proberen? Deze titels mag je deze maand niet missen.

wat jij niet ziet ebookSarah Pinborough, Wat jij niet ziet
Deze huiveringwekkende thriller werd door Netflix verfilmd als de serie ‘Behind her eyes’. Alleenstaande moeder Louise ontmoet tijdens een avondje stappen de charmante David en valt als een blok voor hem. De maandag erop blijkt hij niet alleen haar nieuwe baas te zijn, hij is ook nog eens getrouwd. Dan ontmoet Louise zijn vrouw Adele. De twee raken goed bevriend, terwijl ook de clandestiene romance tussen Louise en David opbloeit. Langzaam maar zeker ontdekt Louise dat er iets behoorlijk mis is in het huwelijk van Adele en David. Ze gaat op onderzoek uit, maar zet daarmee haar eigen leven op het spel.

Bekijk dit e-book

Marina Folkers, Ik hou je vast
Millie woont in Londen, waar ze een appartement deelt met haar beste vriendin en werkt als redactie-assistent voor The Guardian. Een relatie heeft ze niet, maar verder is ze heel tevreden over haar leven. Eén keer per jaar, op haar verjaardag, staat ze zichzelf toe terug te denken aan Ethan, de man die haar hart gebroken heeft. Millie zit met te veel vragen om hem helemaal los te kunnen laten. Als ze voor haar werk een artikel mag schrijven over een bedrijf waar Ethan werkt, denkt ze dat dit de manier is om weer met hem in contact te komen. Maar waarom doet Ethan net alsof hij haar niet kent?


Bekijk dit e-book

Mattias Edvardsson, Een heel gewoon gezin
Wat gebeurt er achter de voordeur van een heel gewoon gezin? Predikant Adam en zijn vrouw Ulrika, advocate, leiden samen met hun negentienjarige dochter Stella een aangenaam leven in een mooie villawijk. Tot Stella beschuldigd wordt van de moord op een rijke zakenman. Hoewel de bewijzen zich opstapelen, blijft Adam overtuigd van haar onschuld. Ulrika denkt dat haar dochter iets verbergt. Hoe ver gaan ze om haar te beschermen? Hoe goed kennen ze hun dochter, en hoe goed kennen ze elkaar?

Bekijk dit e-book

Mariska Overman, Noorderlicht
De filmrechten van dit razend spannende boek zijn al verkocht! Twee mannen en twee vrouwen uit vier verschillende landen kennen elkaar alleen via een online forum over literatuur. Geinspireerd door hun bespreking van Misdaad en Straf van Dostojevski krijgen ze een bizar idee: zouden zij in staat zijn een moord te plegen en daarna gewoon verder te leven? Om dit te onderzoeken, boeken ze gezamenlijk een reis op een zeilschip in Noorwegen. Wie van de passagiers of de bemanning wordt hun slachtoffer? En kunnen ze elkaar eigenlijk wel vertrouwen?

Bekijk dit e-book

Franco Faggiani, Het jaar dat Shizo Kanakuri verdween
Shizo Kanakuri groeit aan het eind van de negentiende eeuw op in het zuiden van Japan. Dankzij zijn uitzonderlijke hardlooptalent en intensieve training weet hij zich in 1912 te plaatsen voor de Olympische Zomerspelen in Stockholm. Maar tijdens de marathon bezwijkt hij. Shizo is zo bang dat hij zijn ouders teleurgesteld heeft dat hij niet terug naar huis durft. Hij trekt zich terug in de bergen. Vele jaren later, Shizo is dan al een oude man, wordt hij ontdekt door een Zweedse journalist. Wat is er tijdens die wedstrijd gebeurd? En waar is hij al die jaren geweest?

Bekijk dit e-book

Heb jij in Kobo Plus een supergoed boek gelezen? Laat het hieronder weten in een reactie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in