De leukste gratis e-books #52

0

Op het internet zijn genoeg gratis e-books te vinden. In deze serie lichten we de leukste voor je uit. Deze keer: een fijne young adultroman en twee thrillers. Benieuwd naar de titels in deze serie? Hier vind je ze allemaal handig bij elkaar.

Fenna Zonneveld, Warme winternacht – Liefde in seizoenen deel 1
Flora is aan het babysitten bij Roy’s broertjes en zusjes, terwijl Roy zelf de avond bij zijn vrienden doorbrengt. Een plotselinge sneeuwstorm zorgt bij Flora en Roy voor onverwacht bezoek. Het wordt een warme, liefdevolle nacht die niemand snel zal vergeten!

Om dit boek te kunnen downloaden moet je eerst een Kobo-account aanmaken. Je kunt het boek daarna lezen via de Kobo-app of op je Kobo e-reader.

Download hier

Hubert Landmeter, Drie nachtmerries en een medicijn
Victor is ten einde raad. Iemand zit achter hem aan. Gelukkig is daar zijn vriend Mart. Mart staat altijd voor hem klaar. Mart voert uit waartoe Victor niet in staat is. Victor vertrouwt Mart met zijn leven. Mart zou Victor nooit teleurstellen. Iedereen zou een vriend als Mart moeten hebben.

Eerder selecteerden we van deze auteur al het boek Momentopname, dat vind je hier.

Download hier

Mike Jansen, Uitzicht op Diluvipolis
Heilavn is een toekomstige stad gebouwd op de bodem van de drooggevallen Noordzee in een tijd dat de ijskappen weer gegroeid zijn. Een mengelmoes van Europese en Scandinavische invloeden maken Heilavn een rijke stad, maar zoals elke stad heeft ook Heilavn haar duistere kanten, zoals de wetteloze benedenstad.

Ramon Vendiaz is een gewetenloze opportunist die geen enkel middel uit de weg gaat om zichzelf te verrijken. Door niets en niemand laat hij zich daarbij tegenhouden en zijn positie als intermediair tussen boven- en benedenstad is lucratief.

Wanneer in de bovenstad een nieuwe macht opstaat die zijn positie bedreigt, zoekt Ramon Vendiaz mogelijkheden om daar zelf beter van te worden.

Download hier

Weet jij een gratis e-book dat niet in deze serie mag ontbreken? Heb je misschien zelf een e-book geschreven dat je gratis weggeeft? Laat het ons weten in een reactie hieronder of via info@ereaders.nl!

Vorig artikelRakuten Kobo lanceert Kobo Sage én Kobo Libra 2
Volgend artikelWinteractie Vakantielezen.nl: 20 e-books tijdelijk € 7,99 per stuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in