De leukste e-books in Kobo Plus #2

0
leukste ebooks kobo plus 2

Verveel je je thuis en heb je ook al niks meer te lezen? Met de dienst Kobo Plus krijg je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot ruim 400.000 titels, waarvan 30.000 Nederlandstalige boeken. eReaders tipt de leukste titels die je in Kobo Plus kunt lezen. En wist je dat je Kobo Plus gratis 30 dagen kunt proberen?

Deze titels mag je niet missen!

19 procent geluk ebook kobo plus Yvanka van der Zwaan, 19% kans op geluk
Na een pijnlijke scheiding heeft Ava de boel eindelijk weer op de rit. Met haar dochter Cléo gaat het goed, ze heeft een leuke baan en een fijn huis. Een nieuwe man? Waarom zou ze? Totdat ze op dezelfde dag te horen krijgt dat ze haar baan kwijt en haar ex Thomas weer thuis komt wonen. Om de grip op haar leven weer terug te krijgen, brengt ze de situatie nauwkeurig in kaart, met stappenplannen en al. Stap 1: een nieuwe man.

Bekijk dit e-book

blindganger ebook kobo plusIgor Znidarsic, De blindganger
Op een dag verdwijnt advocaat Lodewijk van der Graaf spoorloos. De zaak belandt op het bord van rechercheur Bianca UIthuizen, maar wordt al snel gesloten. Niemand heeft een concreet motief en is er geen enkel aanknopingspunt. De verdwijning blijft een mysterie. Terwijl Bianca worstelt met haar veeleisende baan en haar uitgedoofde huwelijk, wordt in een Veluws bos het lijk van een vastgoedhandelaar gevonden. Hij is op een gruwelijke manier om het leven gebracht. Wat hebben de zaken met elkaar te zaken? En wie is de volgende?

Bekijk dit e-book

boodschappen zonder leesbril ebook kobo plusSylvia Witteman, Boodschappen zonder leesbril
In deze bundel vind je precies wat je van Sylvia Witteman verwacht: herkenbare situaties en scherpe observaties. Zeker, ánderen maken stellig misbruik van de zelfscanner, door het prijsje van een zak ordinaire uien op de rijkeluistomaten te plakken, maar wat heb je daaraan als je de braafheid zelve bent? Verder ook: jarig zijn is alleen leuk als je jong bent. Hiphop kan best aardig zijn, maar wel uitsluitend met inzet van de juiste lidwoorden, en in Brussel laten ze je bij Vlaamse calamiteiten gerust in het Frans doodbloeden. Ook verdient het aanbeveling sommige mensen altijd gelijk te geven, vooral als ze een kop groter zijn dan jij en twee keer zo zwaar.

In Kobo Plus vind je ook andere bundels van Sylvia Witteman, waaronder Thuis mag ik niet meer zeuren, We zijn hier niet in China en Er speelde nog nét geen draaiorgel.

Bekijk dit e-book

barsten ebook kobo plusMarlies Allewijn, Barsten
Sari groeit op in de jaren zestig in een conservatief Zeeuws kustdorpje. Wanneer ze op haar zeventiende zwanger raakt, wordt ze door haar autoritaire vader en volgzame moeder gedwongen afstand te doen van haar kindje. Haar ouders en zus verwachten van haar dat ze verdergaat alsof er niets gebeurd is, maar voor Sari wordt de situatie ondraaglijk. Ze vertrekt naar Amsterdam, waar jongeren zich afzetten, studenten actievoeren en dolle mina’s opkomen voor vrouwenrechten.

Bekijk dit e-book

mijn naam is selma ebook kobo plusSelma van de Perre, Mijn naam is Selma
In dit persoonlijke verhaal vertelt Selma van der Perre hoe zij als jonge joodse vrouw de oorlog heeft beleefd. In 1942 wordt ze opgeroepen voor een werkkamp, maar weet daar onderuit te komen. Onder de naam Marga sluit ze zich aan bij het verzet. In juli 1944 wordt ze verraden en via kamp Vught naar Ravensbrück getransporteerd. Anders dan haar zusje Clara en haar ouders overleeft ze de gruwelen van het kamp. Al die tijd wist niemand dat ze joods was, en niemand kende haar echte naam. Pas na de oorlog durfde ze die weer uit te spreken: Selma.

Bekijk dit e-book

Heb jij pas een indrukwekkend boek gelezen in Kobo Plus? Deel het hieronder in een reactie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in