De leukste e-books in Kobo Plus #3

0
leukste ebooks kobo plus 3

Met de dienst Kobo Plus krijg je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot ruim 400.000 titels, waarvan 30.000 Nederlandstalige boeken. eReaders tipt de leukste titels die je in Kobo Plus kunt lezen. En wist je dat je Kobo Plus gratis 30 dagen kunt proberen? Deze titels mag je deze maand niet missen!

gouden kooi kobo plusCamilla Läckberg, Gouden kooi
Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Ze hebben een succesvol bedrijf en wonen in een luxe appartement. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun geluk. Maar schijn bedriegt. Fayes leven draait alleen nog om vertwijfelde pogingen het Jack naar de zin te maken, maar zijn verachting is in ieder gebaar zichtbaar. Wat verbergt haar eens zo lieve man voor haar? Wanneer Jack en Julienne niet terugkeren van een boottochtje en de politie bloedsporen in het appartement vindt, valt de verdenking al snel op Jack. Heeft hij zijn eigen dochter vermoord? Onlangs verscheen van Camilla Läckberg ook Zilveren vleugels, het vervolg op Gouden kooi.

Bekijk dit e-book

het zal je moeder maar wezen kobo plusKarin Bruers, Het zal je moeder maar wezen
In deze tragikomische roman komen de verhoudingen in Karins familie op scherp te staan als hun 84-jarige moeder naar een verzorgingshuis moet. Een deel van haar kinderen overdrijft echter haar ziektebeeld waardoor ze plots op een gesloten afdeling tussen luiers dragende en zwaar verwarde ouderen terechtkomt. Als Karin haar daar helemaal in paniek aantreft, besluit ze moeder, samen met een van haar zussen, te ontvoeren en in haar eigen huis onder te brengen. De rest van de familie is woest. Maar plots je moeder vierentwintig uur per dag om je heen hebben, blijkt ook niet gemakkelijk.

Bekijk dit e-book

fokking druk kobo plusThijs Launspach, Fokking druk
Heb jij het ook altijd druk, druk, druk? In Fokking druk vertelt psycholoog Thijs Launspach hoe het komt dat we vaak te veel en te hard werken en wat je zelf kunt doen om beter met stress om te gaan en een burn-out te voorkomen. Hij gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de wetenschap, methoden van experts en verhalen van ervaringsdeskundigen. Een nuchter en praktisch antwoord op de vraag: hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd?

Bekijk dit e-book

alles op het spel kobo plusTamara Haagmans, Alles op het spel
Als de 19-jarige Lily zich na een lange en zware periode van ziekte eindelijk weer goed voelt, zet ze alle zeilen bij om haar droom na te jagen: danseres te worden. En het lukt! Ze mag dansen in een videoclip. Al snel maakt ze kennis met Jim, de maker van de videoclip. Hoewel Lily hem eerst een arrogante kwal vindt, ontstaat er al gauw een zinderende aantrekkingskracht tussen de twee. Maar Lily heeft een naar voorgevoel; ze voelt zich steeds zieker en de angst dat het weer helemaal mis is met haar gezondheid groeit. Wat als ze niet alleen moet stoppen met dansen, maar ook Jim in de steek moet laten?

Bekijk dit e-book

onder invloed kobo plusMarijke Verhoeven, Onder invloed
Als haar man Joost plotseling verdwijnt blijft huisvrouw Emma alleen achter. Hoewel ze dubbele diensten gaat draaien in een hotel stapelen de schulden en geldproblemen zich op. Als ze een voorstel krijgt om in korte tijd veel geld te verdienen verlegt Emma steeds meer haar grenzen. Maar wat als er geen weg meer terug is?

Bekijk dit e-book

Heb jij pas een indrukwekkend boek gelezen in Kobo Plus? Deel het hieronder in een reactie!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in