De leukste e-books in Kobo Plus #5

0
leukste ebooks in kobo plus

Met de dienst Kobo Plus krijg je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot ruim 400.000 titels, waarvan 30.000 Nederlandstalige boeken. eReaders.nl tipt de leukste titels die je in Kobo Plus kunt lezen. En wist je dat je Kobo Plus gratis 30 dagen kunt proberen? Deze titels mag je deze maand niet missen!

Jane Fallon, Even goede vrienden
Wat doe je als je onverwachts vroeg uit het buitenland terugkomt en in huis vrouwenkleren en toiletspullen vindt die niet van jou zijn? Spullen die je wél verdacht bekend voorkomen? Amy besluit haar verloofde Jack en haar beste vriendin Melissa er niet mee te confronteren. Ze heeft een beter plan en speelt een dubbelrol: ze blijft de liefhebbende verloofde, maar dan wel met een eigen agenda. In de tussentijd maakt ze Jack en Melissa in het geheim het leven zuur.

Bekijk dit e-book

weekendmiljonairAbdelkader Benali, De weekendmiljonair
De elfjarige Osama verhuist met zijn ouders naar het Rotterdam van halverwege de jaren tachtig Al snel komt hun flamboyante buurvrouw Loes op bezoek met een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Hoewel Osama’s moeder in eerste instantie niet veel van Loes moet hebben, groeit er toch een gechte vriendschap. Zijn vader wil het liefst zo snel mogelijk geld verdienen en terug naar Marokko. Samen met zijn zoon haalt hij in een bestelbusje afgedankte meubels op om door te verkopen. In een wereld waar inburgering en ambitie met elkaar botsen, probeert Osama zijn weg te vinden.

Bekijk dit e-book

vergelding ebookJilliane Hoffmann, Vergelding (C.J. Townsend deel 1)
Bij haar New Yorkse appartement wordt Chloe Larson opgewacht door een man met een clownsmasker op. Hij verkracht en mishandelt haar en laat haar voor dood achter. Ze overleeft de aanval en besluit de stad te verlaten om in Miami een nieuw leven te beginnen. Twaalf jaar later zaait de seriemoordenaar Cupido angst onder de bevolking na een reeks verkrachtingen en moorden op jonge blondines. Wanneer Chloe, die inmiddels officier van justitie is, geconfronteerd wordt met de verdachte herkent ze de stem van haar toenmalige verkrachter. Ze zweert dat ze niet zal rusten voor hij in de dodencel zit. Vergelding? Of gerechtigheid? Maar Cupido is een genadeloze tegenstander en heeft zelf ook nog enkele trucs achter de hand.

Deel 2 en 3 in de serie met C.J. Townsend staan ook in Kobo Plus: De laatste getuige en De snijkamer.

Bekijk dit e-book

stiefzus ebookJennifer Donnolly, Stiefzusv
De jongensachtige Isabelle is altijd jaloers geweest op de schoonheid van haar stiefzus Ella, de mooie Assepoester. Als de prins bij alle meisjes in het land langsgaat en hen het schoentje laat passen dat zijn mysterieuze geliefde na het bal verloor, gaat ze tot het uiterste om met de knappe prins te kunnen trouwen: ze snijdt haar tenen af om in het kleine muiltje te passen. Maar het bedrog komt uit en zij, haar zus Octavia en hun moeder worden verguisd. Nu krijgt de verbitterde Isabelle één kans om haar lot te veranderen… Zal het haar lukken?

Bekijk dit e-book

spel van leugens ebookAnna West, Het spel van leugens
Tijdens een knallende ruzie tussen Eva en Peter, een bekend politicus, overlijdt hun tweejarige zoontje Aron. Peter stelt voor om tegen de politie te zeggen dat het kind is ontvoerd. Hij kan geen slechte publiciteit gebruiken en op deze manier is zijn goede naam gered. Maar zeventien jaar later, op de dag van Peters benoeming tot minister van Justitie, staat Aron ineens voor de deur.

Bekijk dit e-book

Vorig artikelAbonnementsdiensten voor e-books: een overzicht
Volgend artikelGoogle voegt eigen Stories toe aan zoekapp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in