De leukste e-books in Kobo Plus #6

0
leukste ebooks kobo plus 6

Kobo Plus, de abonnementsdienst van Kobo en Bol.com waarmee je onbeperkt e-books kunt lezen, heeft inmiddels honderdduizenden boeken in het assortiment. eReaders.nl tipt de leukste titels die je in Kobo Plus kunt lezen. En wist je dat je Kobo Plus gratis 30 dagen kunt proberen? Deze titels mag je deze maand niet missen.

Nooit meer alleen, Angelique Haak
Zes vrienden, verbonden door een groot geheim… Als kindercoach Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara, met wie ze geen contact meer heeft? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters. N.M.A., die ze zo graag wilde vergeten? Wie heeft de advertentie geplaatst? Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, waarbij zaken aan het licht komen die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven. Maar het verleden laat zich niet langer onderdrukken.

Bekijk dit e-book

Wen er maar aan, Maike Meijer
Wen er maar aan is het debuut van actrice en scenarioschrijfster Maike Meijer, bekend van de comedyserie Toren C. In haar dagboek schrijft de werkloze actrice M. over het kleine en grote verval in haar leven. Haar puberzoon Ole dreigt het nest te verlaten. Met haar echtgenoot is het ook allemaal niet meer wat het geweest is, zeker tussen de lakens niet. ‘Het is net als een halfjaarlijkse controle bij de tandarts, alleen dan minder vaak.’ Intussen verlangt ze vurig naar een glansrol, het liefst bij de grote regisseur Verstraete. Ze wil de wereld – en bovenal haar zoon – bewijzen dat er nog toekomst in haar zit.

Bekijk dit e-book

wen er maar aan

Slotcouplet, Sander De Hosson
Sander De Hosson ziet als longarts veel patienten met ongeneeslijke ziekten bij wie de laatste levensfase is aangebroken. Samen met een team van zorgverleners streeft hij naar de beste kwaliteit van leven en sterven voor de patiënt. In Slotcouplet schrijft hij over zijn ervaringen en geeft daarmee een indrukwekkende blik achter de schermen van de palliatieve zorg. De Hosson vertelt openhartig wat hij denkt en voelt, hoe hij handelt bij vaak ingewikkelde ziektegeschiedenissen en hoe hij worstelt met de vraag die veel dokters hebben: waar ligt de grens van geneeskunde? Moet wel alles wat kan?

Bekijk dit e-book

slotcouplet

De puzzelaar Marit Vanström
Rechercheur Lianne Bloemen heeft ondanks haar jonge leeftijd al veel ervaring en trainde zelfs bij de FBI als undercover agent. Toch staat ze nu op non-actief, omdat ze de arrestatie van de vermoedelijke seriemoordenaar René Faro op onrechtmatige gronden heeft verricht.

Dan wordt er een lugubere vondst gedaan: een moordenaar heeft lichaamsdelen van zes mensen gepresenteerd als één lijk – een creatie van De Puzzelaar. Er is behoefte aan Liannes expertise en ze ontdekt al snel een link tussen de slachtoffers. Ze komt De Puzzelaar langzaam maar zeker op het spoor, maar weet ze zichzelf wel te beschermen?


Bekijk dit e-book

Alexanders erfenis, Robert Fabbri
Na de succesvolle historische thrillerserie Vespasianus (ook beschikbaar in Kobo Plus!) komt Robert Fabbri nu met een thriller over Alexander de Grote. Babylon, 323 v. Chr.: Alexander de Grote ligt op sterven en laat het grootste en angstaanjagendste rijk achter dat de wereld ooit heeft gezien. Terwijl hij zijn laatste adem uitblaast in een kamer met zeven lijfwachten, weigert Alexander een opvolger te benoemen. Zodra het nieuws over de onverwachte dood van de koning ook de meest afgelegen uithoeken van het rijk heeft bereikt, heerst er vooral ongeloof. Maar al snel begint de gewetenloze strijd om de troon. In een web van intriges, complotten en samenzweringen wisselen de bondgenootschappen elkaar af.

Bekijk dit e-book

alexanders erfenis

Vorig artikelDe leukste e-readers van deze herfst
Volgend artikelBREIN sluit open directories met illegale e-books

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in