De leukste e-books in Kobo Plus

0
leukste ebooks kobo plus

Verveel je je thuis en heb je ook al niks meer te lezen? Met de dienst Kobo Plus krijg je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot ruim 400.000 titels, waarvan 30.000 Nederlandstalige boeken. eReaders tipt de leukste titels die je in Kobo Plus kunt lezen. En wist je dat je Kobo Plus gratis 30 dagen kunt proberen?

Deze titels mag je niet missen!

werken doe je maar thuis1. Werken doe je maar thuis, Japke-d Bouma
Vind je thuiswerken lastig? Nee, dan de kantoortuin, met de flexplekken, collega’s die oorverdovend hard telefoneren, de SMART-doelstellingen en de eindeloze serie bila’s. Japke-d Bouma schrijft elke week voor het NRC een column met hilarisch herkenbare observaties over het kantoorleven. In Werken doe je maar thuis geeft ze je advies hoe te overleven in de kantoorjungle.

Bekijk dit e-book

toen ik dood was2. Toen ik dood was, Loes den Hollander
Maryan is verbijsterd als haar man Floris na tien jaar huwelijk ineens wil scheiden. Al snel komt ze erachter dat Floris haar verlaten heeft voor een andere vrouw. Ook Thais ziet haar huwelijk stranden. Haar man Tony beweert dat er geen ander in het spel is, maar Thais ontdekt dat dat niet helemaal waar is. Dan verdwijnen beide mannen spoorloos. Hoe ver ging hun dubbelleven eigenlijk?

Bekijk dit e-book

alle tijd3. Alle tijd, Ronald Giphart
Toen de zes mannen begin jaren negentig besloten een bierbrouwerij te beginnen in een werfkelder in Utrecht, werden ze naast vrienden ook zakenpartners. Vijfentwintig jaar later zijn ze op weg naar een boshut in Duitsland om nog één weekend samen te zijn, voordat ze het contract voor de verkoop van de brouwerij tekenen. Tijdens dit weekend reflecteren ze op de vriendschap en op het leven.

Bekijk dit e-book

de laatste brief4. De laatste brief, Rebecca Yarros
Ella werd op haar negentiende moeder van een tweeling en runt nu, vijf jaar later, een bed & breakfast. Ze heeft per brief contact met Beckett, die met haar overleden broer in het leger zat. De briefwisseling is een grote steun, zeker als blijkt dat haar dochtertje ernstig ziek is. Dan komt Beckett zonder dat ze het weet terug van uitzending en gaat hij in haar B&B logeren om haar te helpen. Zij moet daar niets van hebben, ze kan het toch zeker wel alleen? Maar haar kinderen zijn gek op hem. In De laatste brief laat Rebecca Yarros zien dat hoe sterk je ook bent, de liefde vaak nog sterker is.

Bekijk dit e-book

vlinder en de storm5. De vlinder en de storm, Walter Lucius
Achter een ordinaire hit-and-run op een Afghaans jongetje in het Amsterdamse Bos blijkt een wereld van kindersmokkel en machtsmisbruik schuil te gaan. Journalisten Farah Hafez en Paul Chapelle gaan op onderzoek uit en raken levensgevaarlijk verstrikt in een internationaal crimineel netwerk en een politiek spel. De vlinder en de storm is deel 1 in de Hartland Trilogie.

Bekijk dit e-book

 

Vorig artikelGratis e-book: actiethriller ‘Mack Dime’ van Hans Breuker
Volgend artikelBol.com stelt digitale boeken en voorleesvideo’s ter beschikking voor kinderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in