De leukste e-readers van deze herfst

0
e-readers herfst 2020

Het wordt weer kouder en we zitten weer extra veel binnen. Het ideale moment om meer te lezen! En waarop kun je dat beter doen dan op een nieuwe e-reader? Dit zijn de fijnste e-readers van dit moment. 

Kobo Nia
De Kobo Nia is het instapmodel in de Kobo-serie. Deze e-reader is vooral geschikt voor wie geen groot budget heeft, of wil proberen of digitaal lezen hem/haar wel bevalt. De Nia heeft een scherm van 6 inch met een resolutie van 212 ppi en is voorzien van achtergrondverlichting (let op, deze e-reader heeft geen instelbare lichtkleur).

Benieuwd naar de Kobo Nia? Lees hier onze recensie.

Koop hier

 

Kobo Nia
Kobo Nia

Kobo Forma
De Kobo Forma is alweer een tijdje op de markt, maar is nog altijd een uitstekende keus als het om e-readers gaat. De Forma heeft een extra stevig scherm van maar liefst 7.8 inch, een ergonomisch design mét bladerknoppen, instelbare lichtkleur en is nog waterbestendig ook.

Benieuwd naar de Kobo Forma? Lees onze recensie hier.

Koop hier
Kobo Forma

Tolino Vision 5
De Tolino Vision 5 is een fijne e-reader met een 7 inch scherm en resolutie van 300 ppi. Op Tolino e-reader vind je standaard de boekwinkel van Libris, maar op deze e-reader kun je ook e-books van andere aanbieders lezen. Dankzij de asymmetrische vormgeving en de bladerknoppen ligt de Tolino Vision 5 fijn in de hand. Ook is deze e-reader is voorzien van instelbare lichtkleur, zodat je blauw licht kunt wegfilteren.

Benieuwd naar de Tolino Vision 5? Lees hier onze recensie.

Koop hier
Tolino VIsion 5

Kindle Oasis
De Kindle e-readers van Amazon zijn stuk voor stuk uitstekende e-readers. De Kindle Oasis is het premium-model in de line-up. De prettige ergonomische vormgeving, de bladerknoppen, de waterbestendigheid en de snelheid van het apparaat, de instelbare lichtkleur en het extra grote scherm van 7 inch zorgen voor een comfortabele leeservaring. Het enige minpunt is dat je e-books die je niet bij Amazon hebt gekocht eerst even moet converteren naar het juiste formaat, voor je ze op je Kindle kunt lezen. Maar koop je je e-books vooral bij Amazon, dan heb je aan de Kindle Oasis een perfecte e-reader.

Koop hier
Kindle Oasis

Onyx Boox Poke 2
De Onyx Boox Poke 2 is een 6 inch e-reader met een haarscherpe resolutie van 300 ppi. Het bijzondere aan deze e-reader is hij op Android draait (Android 9.0) en dat je er dus je favoriete leesapps op kunt downloaden, bijvoorbeeld de app van bol.com en Kobo of de app van de bibliotheek. Je kunt de Poke 2 dus eigenlijk beter een e-inktablet noemen. Je hebt dus de veelzijdigheid van een tablet met het scherm van een e-reader. Bovendien is de Poke 2 voorzien van instelbare lichttemperatuur, zodat je ook ’s avonds extra comfortabel kunt lezen. Je koopt deze e-reader al vanaf Eur 179-,.

Benieuwd naar de Onyx Boox Poke 2? Lees hier onze recensie!

Koop hier
onyx boox poke 2
Onyx Boox Poke 2
Vorig artikelGratis Halloween-kortverhalen bij uitgeverij Hamley Books
Volgend artikelDe leukste e-books in Kobo Plus #6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in