De leukste e-readers voor Moederdag

0
ereaders moederdag

Nog op zoek naar een mooi cadeau voor Moederdag? Een nieuwe e-reader valt vast en zeker in de smaak, zeker nu we extra veel thuis zijn. Maar welke e-reader kun je dan het beste kopen? 

Kobo Forma
De Kobo Forma is een asymmetrisch vormgegeven e-reader met een een extra groot scherm van 7.8 inch. Dankzij de ruime schermgrootte past er veel tekst op het scherm zodat je minder hoeft te bladeren, zelfs als je voor een groot lettertype kiest. De Forma is van alle leesgemakken voorzien: deze e-reader heeft een instelbare lichtkleur, bladerknoppen, een resolutie van 300 ppi en is bovendien waterbestendig.
Benieuwd naar de Kobo Forma? Lees onze recensie hier.

Koop hier

Kobo Forma

Kobo Libra H2O
De Kobo Libra H2O is met 7 inch een slagje kleiner dan de Forma en daarmee ook een stukje goedkoper. Je krijgt prima waar voor je geld: net als de Forma heeft de Libra H2O een ergonomische vormgeving met bladerknoppen, instelbare lichtkleur en een resolutie van 300 ppi. Ook is de Libra H2O waterbestendig. Ook leuk: de Libra H2O is verkrijgbaar in zwart en wit.
Benieuwd naar de Kobo Libra H2O? Lees onze recensie hier.

Koop hier

Kobo Libra h2O

Tolino Vision 5
De Tolino Vision 5 is een fijne e-reader. Op Tolino e-reader vind je de boekwinkel van Libris, maar op deze e-reader kun je ook e-books van andere aanbieders lezen. Dankzij de asymmetrische vormgeving en de bladerknoppen ligt de Tolino Vision 5 fijn in de hand. Ook deze e-reader is voorzien van instelbare lichtkleur, zodat je blauw licht kunt wegfilteren.

Benieuwd naar de Tolino Vision 5? Lees hier onze recensie.

Koop hier

Tolino Vision 5

Onyx Boox Nova 2
De Onyx e-readers zijn op dit moment de meest open e-readers op de markt. Ze draaien op Android, waardoor je er je favoriete leesapps op kunt gebruiken. Je zit dus niet vast aan een bepaalde e-bookaanbieder. De Boox Nova 2 heeft een scherm van 7.8 inch, een resolutie van 300 ppi en verlichting met instelbare lichtkleur. De e-reader is voorzien van Android 9.0 en Google Playstore, zodat je eenvoudig apps kunt installeren. Het apparaat is voorzien van een krachtige 2.0 Ghz Octa-core processor voor een vloeiende gebruikservaring en zuinig accugebruik. Ook heeft de Boox Nova 2 instelbare lichtkleur. Bijzonder: de Boox Nova 2 kan zowel met het touchscreen als met de stylus gebruikt worden en je kunt er ook handgeschreven notities en tekeningen op maken.

Koop hier

Onyx Boox Nova 2

Pocketbook Touch Lux 4
De compacte Touch Lux 4 heeft ee 6 inch scherm, een resolutie van 212 ppi en ingebouwde verlichting (geen instelbare lichtkleur). Met bladerknoppen aan de onderzijde heeft deze e-reader een iets andere vormgeving dan de meeste andere e-readers op de markt. De e-reader is niet aan een bepaalde e-bookwinkel gebonden. De Touch Lux 4 is verkrijgbaar in zwart, zilver en smaragdgroen. Benieuwd naar de PocketBook Touch Lux 4? Lees onze review hier.

Koop hier

PocketBook Touch Lux 4

Kindle Paperwhite
De Kindle Paperwhite is een e-reader in de middenklasse met een prima prijs/kwaliteitverhouding. De Paperwhite heeft een scherm van 6 inch en een resolutie van 300 ppi, is extra dun en extra licht en ook nog waterbestendig. De e-reader is voorzien van ingebouwde verlichting (let op, geen instelbare lichtkleur) en is verkrijgbaar met 8 of 32 GB intern geheugen.

Koop hier

Kindle Paperwhite

Kindle Oasis
Met zijn luxe metalen behuizing in grafiet of goudkleur ziet de Kindle Oasis er sowieso al deftig uit. Ook met de specificaties zit het wel goed: ergonomische, asymmetrische vormgeving met bladerknoppen, een 7 inch beeldscherm, verlichting met 25 LED’s en instelbare lichtkleur en de keuze uit 8 of 32 GB intern geheugen. De Oasis is waterbestendig zodat je ook aan het strand, langs het zwembad of op je luchtbedje zorgeloos kunt lezen.

Koop hier\

Kindle Oasis

Vorig artikelVerenigd Koninkrijk schrapt per direct 20% btw op e-books
Volgend artikelZeventiende-eeuwse kranten op Delpher nu doorzoekbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in