De leukste gratis e-books #10

2
gratis-ebooks

Dit is alweer de tiende keer dat we leuke gratis e-books voor je opspeurden, dit maal met een fijne roman van Harlequin, een klassieker van Paul Biegel en een leuke bundel van columnist Werner van Looy. Benieuwd naar de andere gratis e-books die we het afgelopen jaar selecteerden? Hier vind je ze allemaal handig bij elkaar. 

Ontvoerd door de miljonair – Maisey Yates
Hannah Weston wordt op de dag van haar huwelijk ontvoerd door haar ex-man, de knappe miljonair Edward. Hij zal pas instemmen met een scheiding als iHannah instemt met zijn eisen… Het ideale boek voor een beetje ontspanning tijdens de drukke decembermaand.

Download Ontvoerd door de miljonair hier

Anderland – Paul Biegel
Paul Biegel, bekend van jeugdboeken als De kleine kapitein en Ik wou dat ik anders was, schreef in 1990 het boek Anderland, een roman die geïnspireerd is op de eeuwenoude Keltische mythe over Sint-Brandaan. Het verhaal begint met een zwakbegaafde Keltische jongen die door zijn dorp wordt gepest en weggestuurd om op het strand golven te gaan tellen. Daar treft hij een drenkeling aan: Bran. De jongen neemt hem mee naar het dorp, waar Bran zijn verhaal aan de dorpelingen vertelt.

Download Anderland hier

Slagroom & liefde – Werner van Looy
Slagroom & liefde van Werner van Looy staat vol grappige columns die eerder in Viva verschenen. Op de website van de auteur kun je het boekje gratis downloaden. Eerder selecteerden we van dezelfde auteur al het boekje Staand plassen is levensgevaarlijk, ook erg leuk.

Download Slagroom & liefde hier

Heb jij ook tips voor gratis e-books? Laat het ons weten!

Vorig artikelDeze e-books verkocht Kobo het meest in 2016
Volgend artikelBREIN treedt op tegen tweedehands e-readers met illegale e-books

2 REACTIES

  • Hallo Maria,
   Je kunt pdf-bestanden heel eenvoudig omzetten naar het epub-formaat, zodat je ze op een e-reader prettiger kunt lezen. Dat kan via deze website: http://ebook.online-convert.com/
   Je uploadt de gedownloade pdf, converteert het bestand en downloadt het vervolgens weer in epub-formaat.

   Je kunt bestand overigens ook in het programma Calibre converteren van pdf naar epub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in