De leukste gratis e-books #11

3
gratis-ebooks11

Wat is er nu leuker dan gratis boeken? E-books die je gratis op internet vindt zijn niet altijd van topkwaliteit, maar er staat toch genoeg moois tussen. In onze serie De leukste gratis e-books lichten we regelmatig leuke gratis e-books uit, die je legaal kunt downloaden.

Hans Vervoort – Olie is niet dom
Een nieuwe bundel van Hans Vervoort, met 177 korte verhalen, herinneringen en invallen. In deze grappige korte stukjes geeft hij antwoord op de vraag of je met groenten mag gooien, overdenkt hij verschillende uitdrukkingen en vraagt zich af of hij graag een lantaarnpaal zou willen zijn. Een aanrader! Je kunt het boek downloaden in epub en pdf-formaat.

Download Olie is niet dom hier 

Nooit meer uitslapen – Ewoud Sanders
Nooit meer uitslapen is een bundel met herkenbare columns over het reilen en zeilen in een jong gezin. Over kinderen die zich kennelijk bij anderen wél netjes gedragen, grappige kindertaal, achterbankruzies en andere komische en soms ontroerende gebeurtenissen.

Download Nooit meer uitslapen hier

Bij nacht vermoord – J.D. Robb
J.D. Robb is een pseudoniem van bestsellerauteur Nora Roberts. De serie rondom inspecteur Eve Dallas is een spannende combinatie van een thriller en een liefdesverhaal. In Bij nacht vermoord wordt het gemartelde lichaam van een vooraanstaande rechter gevonden. Eve Dallas herkent de werkwijze van een seriemoordenaar die ze naar de gevangenis stuurde en moet alles op alles zetten om het volgende slachtoffer te redden.

Download Bij nacht vermoord hier

Ook een leuk gratis e-book gevonden of misschien wel zelf geschreven? Wij houden ons aanbevolen! Deel je tips hieronder of stuur een mail naar info@ereaders.nl.

Vorig artikelNL: Groei voor e-books en luisterboeken
Volgend artikelBTW-verlaging voor digitale producten ‘met potlood’ in Belastingplan 2018

3 REACTIES

  1. Zojuist heb ik een gratis e-book online gezet: “de Filosoof” (http://wijsgeer.nl/defilosoof/), zoals de titel al verklapt: een filosofische roman, die zich bezig houdt met een reis door de wereld van de mogelijkheden, het multiversum. Wetenschappelijk verantwoord, al gaat hier de fictie verder dan tot waar de wetenschap nu reikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in