De leukste gratis e-books #12

0
gratis-ebooks-downloaden

We vonden weer drie  fijne e-books voor je die je gratis kunt downloaden, wel legaal natuurlijk. Veel leesplezier! Benieuwd naar de andere gratis e-books die we hier uitlichten? Hier vind je ze allemaal handig bij elkaar.

De blog naar vrijheid – Els Mertens
Emma heeft het thuis erg moeilijk. Haar vader mishandelt haar en laat haar duidelijk merken dat ze niet gewenst is. Haar moeder heeft een spierziekte. Ze besluit een blog te schrijven over haar leven en komt zo in contact met ene Ben, die haar wil helpen. Maar is Ben wel een onbekende?

Download De blog naar vrijheid hier

Grote jongens – Werner van Looy
Een spannende novelle van columnist en schrijver Werner van Looy.  Twintig jaar na een dramatisch verlopen reünie vertrekken vier collega’s naar een vakantiehuis. Als zich daar ineens een oude bekende aandient met een schokkend geheim, nemen de vrienden het recht in eigen hand.

Al eerder lichtten we in deze rubriek boeken uit van Werner van Looy, namelijk de columnbundels Slagroom en liefde en Staand plassen is levensgevaarlijk.

Download Grote jongens hier

Passie uit het verleden – Iris Versluis
Een kort verhaal waarin heden en verleden op een bijzondere manier verbonden raken. Als Rosalie ontdekt dat haar vriend haar bedriegt, raakt ze zwaar in de put. Dankzij een bijzondere vintagejurk kruist haar leven zich met dat van Eveline, die in 1945 vol spanning op de geallieerden wacht.

Download Passie uit het verleden hier

Zelf een leuk gratis e-book gevonden of misschien wel zelf geschreven? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht of stuur een mail naar info@ereaders.nl.

Vorig artikelGefeliciteerd! Dit is de winnaar van de Icarus Illumina
Volgend artikelEU-lidstaten mogen btw e-books niet verlagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in