De leukste gratis e-books #13

0
leuke-gratis-boeken

eReaders.nl speurt regelmatig de leukste gratis e-books voor je op. Ook deze maand vonden we weer 3 mooie e-books die zeker de moeite waard zijn, je kunt ze helemaal gratis (wel legaal natuurlijk) downloaden!

5 vrouwen, 1 avond – Lenthe Leeuwenberg
5 vrouwen, 1 avond is het eerste deel in de serie Een nieuw begin. Deze chicklit beschrijft de levens van vijf verschillende vrouwen. Fleur is verloofd, Lara is een gelukkige vrijgezel, Emily heeft sinds kort een nieuwe relatie, Danique richt zich op haar carrière en Britt is gelukkig met haar gezinnetje. Door allerlei omstandigheden leren de vijf vrouwen elkaar toevallig kennen in een café. En dan verandert alles.

Download 5 vrouwen, 1 avond hier

Ik zal je vinden – Stiny Huizing
Alles heeft Mark Weegers in het leven altijd meegezeten, totdat hij ten onrechte wordt beschuldigd van de moord op een collega. Hij wordt veroordeeld, zijn vriendin laat hem in de steek en zelfs zijn moeder gelooft niet in zijn onschuld. Als hij de gevangenis verlaat heeft hij maar één doel: de ware schuldige vinden. Met behulp van moderne technologie probeert hij de dader op te sporen om zichzelf van alle blaam te zuiveren.

Download Ik zal je vinden hier

De weg van het kwaad – Grazia Deledda
Een liefdesdrama in het Sardinië van begin vorige eeuw. Pietro werkt als terreinbeheerder voor de familie Noina. Hij heeft een oogje op hun dochter Maria, maar van een huwelijk kan geen sprake zijn: het standsverschil is te groot. Onder druk van de familie trouwt Maria met de rijke Francesco. Als Francesco onder verdachte omstandigheden overlijdt komen Maria en Pietro weer bij elkaar, maar er staat een groot geheim tussen hen in.

Download De weg van het kwaad hier

Heb jij een gratis e-book gevonden dat we hier absoluut moeten uitlichten? Of misschien heb je zelf wel een gratis e-book geschreven? Laat het ons weten in een reactie hieronder of stuur een mail naar info@ereaders.nl

Vorig artikelE-bookverkoop in Nederland: groei daalt, uitleningen stijgen
Volgend artikelVS: Paperbacks en audioboeken stijgen, e-books dalen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in