De leukste gratis e-books #14

2
gratis-ebooks-gratis-boeken

Elke maand struinen we het web voor je af, op zoek naar de beste gratis e-books. Deze keer weer drie leuke boeken die je gratis kunt downloaden. 

Voor altijd twintig – Sanne Hillemans
Als Julia’s broer zelfmoord pleegt gaat ze op zoek naar antwoorden. Maar ze vindt meer dan ze had verwacht. Voor altijd twintig is de debuutroman van Sanne Hillemans, auteur van New Adult romans. Zoals ze het zelf zegt: “De twee thema’s die altijd aan bod komen in mijn verhalen zijn trauma en liefde, waarbij het eerste het tweede vaak in de weg staat. Als het plot “meisje ontmoet jongen, een van beiden heeft ooit iets moeilijks meegemaakt en dat staat relatie in de weg…” je enigszins aanspreekt, raad ik je aan mijn verhalen te lezen. Als je eerste reactie is “wacht, waar zijn de zombies?” vrees ik dat je over de verkeerde schrijver aan het lezen bent.”

Download Voor altijd twintig hier

Het glazen hartTamara Haagmans & Lily Frank
Nog meer romantiek in de twee verhalen in de bundel Het glazen hart. In het verhaal Leugens op Request wordt Serena dankzij haar prachtige maar gelogen CV aangenomen als productie-assistente bij het Glazen Huis. Ze valt als een blok voor de knappe regisseur. Maar kan ze haar leugens blijven volhouden? In het verhaal Rode Kluis wordt Angelique op haar werk bij het Rode Kruis in Dronten flink van haar stuk gebracht door de nieuwe coördinator Dante. Als ze zich gedwongen ziet om samen met Dante helemaal naar het Glazen Huis in Heerlen te rijden krijgen ze ook nog pech onderweg…

Download Het glazen hart hier

Optie Hel – De Heer Bill
Optie Hel gaat over trauma’s en moeizame familierelaties. Seb heeft zijn vader al dertig jaar niet gezien. Nadat zijn relatie op de klippen loopt, besluit hij naar het verpleeghuis te gaan waar zijn vader woont en hem te ontvoeren. Hij neemt de hulpbehoevende bejaarde man mee naar een aftandse caravan. Hier ontvouwt zich zowel het levensverhaal van Seb als dat van zijn vader.

De auteur van dit boek, De Heer Bill, schreef behalve Optie Hel ook onder meer het boek Ramkoersblues, dat we eerder in deze serie uitlichtten.

Download Optie Hel hier.

Heb jij ook een gratis e-book gevonden of heb je er misschien zelf een geschreven? Deel het hieronder in een reactie of stuur een suggestie naar info@ereaders.nl.

Vorig artikelInternationale e-bookmarkt heel diffuus
Volgend artikelWeek van het Luisterboek van start

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in