De leukste gratis e-books #15

0
gratis-ebooks15

Het is alweer de vijftiende keer dat we de leukste gratis e-books voor je selecteren. Natuurlijk zijn alle e-books die we op deze pagina uitlichten legaal te downloaden. Benieuwd naar de e-books die we eerder beschreven? Je vindt ze hier.

Het verleidingseffect – Kate Paris
Mila is door het dolle heen als ze wordt aangenomen bij een succesvol reclamebureau. Helaas staat ze meteen alweer buiten als Lars, de directeur, haar ontslaat. Mila is woedend, en als ze Lars bij het uitgaan tegenkomt neemt ze wraak. Maar het lijkt erop of ze zelf ook slachtoffer wordt van haar eigen daad…

Download Het verleidingseffect hier

De ogen van de wolf – W.M. Caers
Als Catherina’s vader, graaf Guillaume, op verdachte om het leven komt, moet zijn dochter bij haar inhalige oom gaan wonen, die op haar erfenis uit is.

Tien jaar na de dood van haar vader ontmoet Catherina een charmante edelman op wie ze direct verliefd wordt. Maar dan blijkt dat de ontmoeting is opgezet door een man die ze van vroeger kent, en die ze hartgrondig haat. Als ze probeert uit te zoeken wat er aan de hand is komt ze terecht in een web van intriges.

Download De ogen van de wolf hier

With or without you – Kasper Kombrink
Marit en Bart zijn al twee jaar erg gelukkig samen. Maar dan krijgt Marit ineens vreemde brieven, die verwijzen naar data en gebeurtenissen uit het verleden. De brieven worden steeds dreigender van toon. Wat is hier aan de hand? Eerder selecteerden van deze auteur al Het duivelse plan (bis), die vind je hier.

Download With or without you hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in