De leukste gratis e-books #16

3
gratis ebooks boeken

Elke maand tippen we de leukste gratis e-books. Alle e-books die we selecteren zijn legaal te downloaden en zijn te lezen op je e-reader, tablet of smartphone.

Stef Smulders – Anekdotisch Alfabet van de Italiaanse taal
Is Italië jouw favoriete vakantiebestemming? Dan is dit een boekje voor jou. Stef Smulders woont sinds 2008 in Italië waar hij met zijn man een B&B heeft. In dit boekje schrijft hij aan de hand van de letters van het alfabet 24 korte anekdotes met grappige weetjes en aardigheden over de Italiaanse taal.

Download Anekdotisch Alfabet van de Italiaanse taal hier

Mel Hartman – Doodlopend: Love Story
Een jaar geleden werd de vrouw van Anthony Demol vermoord. de oude man ligt op sterven als inspecteur Jacobs hem komt vertellen dat de zaak vastzit en gesloten zal worden. Anthony heeft een laatste verzoek aan de inspecteur: als hij vertelt hoe de ondervragingen verliepen, dan zegt hij wie zijn vrouw vermoord heeft.

Download Doodlopend: Love Story hier

Wendy Schuchmann – Vreemde Vogel
Bij meisjes wordt Asperger, net als andere stoornissen in het autismespectrum, vaak niet herkend. In Vreemde vogel legt Wendy uit hoe het is om een vrouw te zijn met het aspergersyndroom. In rake columns beschrijft ze hoe ingewikkeld social media zijn, waarom winkelen voelt als een uitputtende wandeltocht en waarom spullen een vaste plek moeten hebben en activiteiten een vaste volgorde.

Download Vreemde Vogel hier

Zelf een leuk gratis e-book gevonden of misschien wel zelf geschreven? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

Vorig artikelNieuw platform: Book&Club met discussievideo’s voor leesclubs
Volgend artikelHebban komt in september met nieuwe boekenapp (met boekenplanken!)

3 REACTIES

  1. Hallo Jolene,
    Lees graag je artikelen, want ben een echte fan van digitaal lezen. Misschien vind je het leuk om eens te komen kijken op mijn blog Boekenland? Je vindt hier honderden gratis en legale Nederlandstalige en Engelstalige E-books voor tablet, E-reader, smartphone en PC , te downloaden als PDF of als ePub. https://boekenland.wordpress.com/
    Groetjes Jolanda

  2. Dank mevrouw de Dalie.
    Ik woon in Spanje en ben gelukkig met de Nederlandstalige gratis ebooks..
    Warme groet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in