De leukste gratis e-books #17

0
gratis ebooks downloaden

Elke maand speurt eReaders.nl het web voor je af naar gratis e-books. De leukste gratis e-books van deze maand lichten we hieronder voor je uit. Uiteraard zijn ze allemaal legaal te downloaden. Benieuwd naar de e-books die we eerder selecteerden? Hier vind je ze allemaal.

Verboden voor liefde – Jules Bernett
Een fijn romannetje van Jules Bernett. Tamera Stevens wordt aangenomen voor haar droombaan. Er is alleen een minpuntje, ze moet gaan samenwerken met haar ex Cole. Maar dat is geen enkel probleem, Tamera heeft toch geen tijd voor de liefde. Bovendien heeft Cole met-zijn-grote-ego helemaal afgedaan nadat hij haar zonder reden aan de kant zette. Toch doet hij zijn uiterste best om haar terug te winnen, of speelt hij maar een spelletje?

Download Verboden voor liefde hier (epub en pdf)

Kees de jongen – Theo Thijssen
De twaalfjarige Kees Bakels groeit op als zoon van een schoenlapper in het Amsterdam van de negentiende eeuw. Langs de grachten van de Jordaan volgen we Kees op de lagere school en leren we zijn eerste grote liefde Rosa Overbeek kennen, een meisje van goede stand. Kees heeft een rijke fantasie en droomt ervan een kind uit een rijke familie te zijn, net als Rosa. De werkelijkheid is anders: zijn ouders hebben het niet makkelijk. Als zijn vader ernstig ziek wordt, gaat er een streep door de toekomstplannen van Kees.

Kees de jongen werd in 2003 verfilmd met o.a. Ruud Feltkamp en Theo Maassen.

Download Kees de jongen hier (epub en pdf)

Hoe we vroeger waren – Ineke Brussee
De 72-jarige Willem Deutz woont tegen zijn zin in bejaardenhuis de Dennengeur. Hij heeft heimwee naar zijn oude huis en naar zijn oude leven. Als hij op een dag besluit een wandeling door het bos te maken komt hij Sophie tegen, een oude bekende. Sophie neemt hem mee terug naar zijn verleden en zet hem voor een moeilijke keuze.

Download Hoe we vroeger waren hier (epub en pdf)

Vorig artikelKobo start met audioboeken
Volgend artikelPoolse onderzoekers: “E-bookpiraterij heeft geen invloed op verkoop”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in