De leukste gratis e-books #18

3
gratis ebooks gratis boeken

We vonden weer drie  fijne e-books voor je die je gratis kunt downloaden, wel legaal natuurlijk. Benieuwd naar de gratis e-books die eReaders.nl eerder heeft uitgelicht? Hier vind je ze allemaal handig bij elkaar.

Rollercoaster van gevoelens – Els Mertens
Auteur Els Mertens heeft een passie voor chicklit.  In Rollercoaster van gevoelens vind je vier romantische en spannende verhalen. Over Sam, die op een ochtend badend in het bloed wakker wordt naast haar minnaar en naar de gevangenis moet. Over Olivia, die ineens aan de kant wordt gezet door haar beste vriendin, maar waarom? Over Charlotte, die haar scheiding wil vieren met een groot feest, maar dan ineens ontdekt wie de minnaar van haar bijna ex-man is. En over Nuria, die hard werkt om haar huwelijk te redden maar vlinders in haar buik krijgt voor een verboden man. Om het boek te downloaden moet je je e-mailadres invullen. Eerder lichtten we van deze schrijfster al De blog naar vrijheid voor je uit.

Download Rollercoaster van gevoelens hier

Jasper – Joost van de Goor
Vijf jaar geleden heeft de zanger en componist Jasper Gerbens zijn veelbelovende carrière abrupt afgebroken na zijn ontdekking dat zijn geliefde, tevens zijn pianiste, hem bedroog met hun manager. Sindsdien leidt Jasper een geïsoleerd leven in de schaduw. Hij krijgt een nieuwe kans als hij van een beroemd symfonieorkest een grote opdracht krijgt. Bovendien keert de liefde terug in zijn leven als hij de aantrekkelijke violiste Elmira Servaes ontmoet. Alles gaat goed tot hij ontdekt dat de zus van Elmira haar man bedriegt. In zijn obsessieve strijd voor de waarheid raakt Jasper geïsoleerd van zijn omgeving, en vervreemd van zijn geliefde.

Download Jasper hier

Fatale valentijn – Justine Davis
*Helaas niet meer beschikbaar
Taylor besteedt in eerste instantie weinig aandacht aan Angus Kincaid, haar nieuwe, sullige collega. Ze vindt hem een beetje vreemd en hij geeft haar een ongemakkelijk gevoel. Tot ze na een late vergadering in haar auto stapt en Angus daar
aantreft – met een pistool in zijn hand. Wat gebeurt hier nu toch allemaal?

Download Fatale valentijn hier

Zelf een leuk gratis e-book gevonden of misschien heb je er zelf wel een geschreven? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

Vorig artikelSlecht nieuws voor de boekensector: laag btw-tarief naar 9%
Volgend artikelAmazon komt met nieuwe Kindle Oasis

3 REACTIES

  1. ik lees alleen non fictie
    of treu crime ook echt gebeurt natuurlijk .
    De fantasie romans vervelen met direkt ,Sorry

  2. Hoi, Bedankt voor de tips van je gevonden boeken.
    Misschien is het mogelijk wat kookboeken en recepten te vinden voor ons.
    Veel leesplezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in