De leukste gratis e-books #19

0
gratis ebooks gratis boeken

Op internet vind je talloze gratis e-books, maar de kwaliteit is wisselend. eReaders.nl struint elke maand het net voor je af, op zoek naar de leukste gratis e-books. 

Lily Frank, Brandend verlangen
Desiré is ten einde raad als ze zichzelf ’s nachts buitensluit in niets meer dan haar nachtjapon. Gelukkig rijdt op dat moment net een brandweerauto voorbij en een knappe brandweerman weet haar terug te brengen naar haar slaapkamer. Vanaf dat moment kan Desiré aan niemand anders meer denken. Huisgenote Cissy ziet maar één oplossing: Desiré moet haar brandweerman gaan zoeken. Maar dat blijkt nog niet zo’n gemakkelijke opgave met meerdere posten en verschillende ploegen in de stad.

Download Brandend verlangen hier

C.J. Kieviet, Avonturen van Dik Trom
Dik Trom haalt allerlei kwajongensstreken uit, maar heeft zijn hart op de goede plek. In Avonturen van Dik Trom nodigt meneer Costed hem uit om op eendenjacht te gaan. Als hij tijdens de jacht een gewone ooievaar vindt, besluit hij hem mee naar huis te nemen en hem te verzorgen. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig.

Download Avonturen van Dik Trom hier

Hans Vervoort, Eerlijk is vals
In het rustige leven van Henk Vermeulen is ineens van alles aan de hand. Zijn naaste collega wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. Als vertrouwenspersoon moet Henk erachter zien te komen wat er precies gebeurd is. Tegelijkertijd krijgt hij te horen dat hij een Indonesische halfzus heeft. Hij besluit op zoek te gaan naar de waarheid, maar wil hij die wel weten? In Eerlijk is vals beweegt Henk zich afwisselend in twee werelden – de slangenkuil van het Hollandse kantoorbestaan en de herinneringen en naweeën van een jeugd in Indonesië.

Download Eerlijk is vals hier

Heb je een tip over een leuk gratis e-book of heb je er misschien zelf een geschreven? Laat het ons weten via info@ereaders.nl of in een reactie hieronder.

Vorig artikelAmazon haalt Prime naar Nederland
Volgend artikelStart-up maakt prentenboek met augmented reality

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in