De leukste gratis e-books #20

0
gratis boeken gratis ebooks

December is al duur genoeg, daarom hebben we hier weer drie e-books voor je die je gratis kunt downloaden, helemaal legaal natuurlijk.

Anna Blaman, Vrouw en vriend
Vrouw en vriend is een psychologische roman over eenzaamheid en onmogelijke liefdes. George Blanka is halverwege de twintig, werkt bij een krant en woont in bij een hospita. Als hij samen met zijn vriendin Sara op vakantie gaat naar Basel loopt hun relatie op de klippen, Sara verlaat hem voor een ander. Jonas, Georges beste vriend, is juist in stilte verliefd op Marie, de verpleegster is in een gesticht.

Download Vrouw en vriend hier

Carolus Voncx, Veroordeeld
Een beklemmende thriller over een man die ten onrechte wordt beschuldigd van moord en de doodstraf krijgt opgelegd. Op het laatste moment wordt hij gered van de dodelijke injectie en vrijgelaten. Maar de tien jaar in de gevangenis kan hij niet zomaar van zich afzetten en bovendien ziet zijn omgeving hem nog steeds als en moordenaar. Geplaagd door nachtmerries probeert hij zo goed en kwaad als het kan de draad weer op te pakken.

Download Veroordeeld hier

Lisette Jonkman, Pizzageur en maneschijn
Lucy verheugt zich enom op haar studentijd in Enschede. Maar als ze het studentenhuis ziet wat haar ouders voor haar geregeld hebben is ze niet bepaald tevreden. Ze vindt het maar vies en ook haar nerdy huisgenoten zijn niet haar type. Behalve misschien de lange, blonde jongen twee kamers verderop. Lisette Jonkman schreef meerdere chicklits, waaronder Glazuur, Verslingerd en Verkikkerd. Dit korte verhaal is een extraatje bij het boek Verkikkerd, de verhalen zijn apart te lezen.

Download Pizzageur & maneschijn hier

Heb jij ergens een leuk gratis e-book gevonden of heb je er misschien zelf een geschreven? Laat het ons hieronder weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in