De leukste gratis e-books #22

1
gratis ebooks gratis boeken

Op internet zijn talloze gratis e-books te vinden en daar zitten soms echt pareltjes bij. Elke maand lichten we hier de leukste gratis e-books voor je uit. 

Anja Meulenbelt, De schaamte voorbij
Toen De schaamte voorbij in 1976 verscheen sloeg het direct in als een bom. Het boek sneed thema’s waar een zwaar taboe op lag, zoals tienerzwangerschap en alleenstaand moederschap, huiselijk geweld en de vrouwelijke seksualiteit. In deze autobiografische roman vertelt Anja Meulenbelt hoe zij vanwege een zwangerschap op jonge leeftijd moest trouwen en hoe dit uitmondde in een naar huwelijk. Er komt een scheiding en ze voedt haar kind verder alleen op. Intussen gaat ze studeren aan de sociale academie en heeft ze relaties, zowel met mannen als met vrouwen.

Download De schaamte voorbij hier

Luc Vos, Millésime Sardine
*Helaas is dit e-book niet meer gratis te downloaden.
John en Sara wonen in Antwerpen en leven daar hun weinig bijzondere leventje. Met de buren uit hun appartementencomplex hebben ze weinig contact. Alles verandert als John een vreemde envelop tussen de post vindt. Hun leven staat ineens op zijn kop. Wie zijn hun buren eigenlijk? En kunnen ze elkaar eigenlijk nog wel vertrouwen?

Download Millésime Sardine hier

Lotty Rothuizen, Als je haar maar goed zit
Lotty Rothuizen is copywriter en schrijft o.a. herkenbare en grappige columns. In de bundel Als je haar maar goed zit lezen we over serieuze vrouwenzaken zoals push-upbeha’s, de gynaecoloog, de brazilian, en ruzie over het inruimen van de vaatwasser.

Download Als je haar maar goed zit hier

Heb jij een tips voor een gratis e-book of heb je er zelf een geschreven? Laat het ons weten via info@ereaders.nl en wie weet staat jouw e-book er de volgende keer bij.

Vorig artikelBibliotheek lanceert nieuwe website voor jeugd
Volgend artikelAbonnementsdienst Scribd wijzigt opnieuw verdienmodel

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in