De leukste gratis e-books #23

1
gratis ebooks gratis boeken 23

We vonden weer drie mooie titels die je gratis kunt downloaden. Deze keer hebben we een thriller, een bijzondere roman en een ontspannende chicklit. 

Joost van de Goor, Andreas
Twee zestigers ontmoeten elkaar als vreemden aan de stamtafel van een kroeg. Een van hen, Alexander, is een romanschrijver in crisis. Het ontbreekt hem al maanden aan ideeën voor zijn volgende boek. De ander, Andreas, is een eigenzinnig musicus die zijn levensverhaal graag wil vertellen. Andreas vertelt over jeugdige ambitie en idealisme, over ouder worden, een verhaal over de dood en geloof in God – en over Laura, de vrouw die in Andreas’ leven de hoofdrol speelt. Langzaam ontvouwt zich het bijzondere levensverhaal van Andreas. Van auteur Joost van de Goor namen we eerder het boek Jasper op in deze selectie, die vind je hier.

Download Andreas hier

Sharon Kendrick, De broer van de sjeik
Lara Black werkt tijdelijk op de ambassade van Maraban, wanneer ze per ongeluk een gevaarlijk familiegeheim ontdekt. Sjeik Khalim zou een halfbroer hebben waar bijna niemand van weet. Lara besluit om naar Londen te gaan en uit te zoeken wie deze halfbroer is. Darian Wildman blijkt een razendknappe en succesvolle zakenman. Lara en Darian vallen als en blok voor elkaar. Maar hoe moet dat nu verder?

Download De broer van de sjeik hier

Carolus Voncx, Penitentiair verlof
In deze donkere thriller maken we kennis met Clement Neyrink, die een gruwelijke misdaad heeft begaan. Als gevolg daarvan wordt hij blind. Twaalf jaar later wordt hij wakker en ontdekt dat hij weer kan zien. Het is het begin van 2 verwarrende dagen.

Download Penitentiair verlof hier

Meer lezen van deze auteur? Van Carolus Vonckx namen we eerder Veroordeeld op in deze serie, die vind je hier.

Heb je een tip over een leuk gratis e-book? Of heb je zelf een e-book geschreven dat in deze serie thuishoort? Laat het ons weten via info@ereaders.nl!

Vorig artikelSuccesvol eerste jaar voor Kobo Plus
Volgend artikelProject Gutenberg blokkeert Duitsland om ruzie over auteursrecht

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in