De leukste gratis e-books #25

1
gratis ebooks 25

Elke maand struinen we het internet voor je af, op zoek naar de leukste gratis e-books. Dit zijn de e-books van deze maand, download ze snel en zet ze op je e-reader, smartphone of tablet! Benieuwd naar de andere uitgelichte e-books in deze serie? Hier vind je ze allemaal bij elkaar.

Joost van de Goor, Hugo
Na de romans Jasper en Andreas opnieuw een gratis roman van Joost van de Goor. Hugo is een succesvolle zakenman. Hoewel het hem voor de wind gaat voelt hij zich, nu hij de vijftig is gepasseerd, een gevangene van zijn eigen leven. Is dit het nu? Waar is het fout gegaan? Terwijl zijn leventje met zijn vrouw en zoon rustig voortkabbelde, is hij ongemerkt veranderd in een oude man. En dan wordt hij verliefd.

Download Hugo hier.

Mel Hartman, Schitterende wereld
Dit boek is een ode aan alle wetenschappers die in hun zoektocht naar de waarheid het onverwachte en soms ongelooflijke niet uit de weg gaan. Mel Hartman neemt de lezer mee op een avontuur langs de uiterste randen van die theorieën –en vaak net iets eroverheen. Maar waar ligt die grens dan echt?

Download Schitterende wereld hier

Sylvia Van den Heede, Vos en Haas en het feest van Uil
Wie kent de serie Vos en Haas niet? In dit deel is Uil jarig. Hij heeft een kroon op zijn kop, hij geeft een feest en er is taart mt kaarsjes. Vos wil dat Uil ze uitblaast, want dan ag je een wens doen. Uil heeft wel een wens. Maar Vos ook! Na achterlating van je emailadres is dit boek gratis te downloaden. De kleurentekeningen komen het beste tot hun recht op een tablt of smartphone.

Download Vos en Haas en het feest van Uil hier

Zelf een leuk gratis e-book gevonden of misschien heb je er zelf wel een geschreven? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

Vorig artikelE Ink verstuurt eerste ACeP kleurenschermen
Volgend artikelNieuwe Lite en Go apps handig voor Android e-readers

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in