De leukste gratis e-books #26

0
leukste gratis ebooks 26

In dit zesentwintigste bericht in de serie De leukste gratis e-books selecteren we weer drie fijne boeken die je gratis (en legaal natuurlijk) kunt downloaden. Benieuwd naar de gratis e-books die we eerder hebben uitgelicht in deze serie? Hier vind je ze allemaal handig bij elkaar.

Ineke Brussee, Het einde van de snelweg
Als de 17-jarige Jonas op een avond een ongeluk krijgt met zijn motor en daarbij een boom raakt, is hij in eerste instantie vooral boos. Op zijn ouders, die zijn scooter en motor direct de deur uit doen. En op het feit dat hem een rechtszaak boven het hoofd hangt vanwege rijden zonder rijbewijs. Volgens zijn artsen heeft hij geluk gehad. Maar deze boom aan het einde van de snelweg is niet zoals andere bomen, en Jonas komt er al snel achter dat zijn ongeluk nog erger was dan het in eerste instantie leek.

Eerder selecteerden we van Ineke Brussee al Hoe we vroeger waren en Eeuwig Tartessos.

Download dit e-book hier

Hans Vervoort, Het Bedrijf 1 – Opwinding
Markt- en opinie-onderzoeker Hans Vervoort gaat werken bij de Weekbladpers, uitgeverij van Vrij Nederland en Voetbal International. Het zijn hoogtijdagen voor beide bladen, de oplage van het progressieve blad Vrij Nederland is nog nooit zo hoog geweest en dankzij de Europese successen van het Nederlands voetbal beleeft ook het voetbalblad goede tijden. Maar het meest bijzonder is het bedrijf zelf. Het personeel (200 man) is er de baas en alle besluiten van enig belang worden met z’n allen genomen. Hans valt van de ene verbazing in de andere, vooral als hij merkt dat deze unieke vorm van werknemerszelfbestuur nog werkt ook! Maar dan komt er een directeur die Groter Groeien propageert. Zal Het Bedrijf dat overleven? Van Hans Vervoort lichtten we eerder al Eerlijk is vals, Geluk is voor de dommen en Olie is niet dom uit.

Download dit boek hier

Frits Bolkestein, Cassandra tegen wil en dank
Als een van de eersten in Nederland stelde hij kritische vragen over integratie, de multiculturele samenleving en de Europese Unie. In Cassandra tegen wil en dank tekent oud-VVD-politicus en auteur Frits Bolkestein zijn memoires op en legt hij verantwoording af over zijn politieke keuzes. In het boek vertelt Bolkestein niet alleen over zijn jeugd en zijn jaren bij Shell, maar biedt hij ook een kijkje achter de schermen van de Nederlandse politiek.

Download dit e-book hier

Zelf een leuk gratis e-book gevonden of misschien heb je er zelf wel een geschreven? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

Vorig artikelBtw-tarief op e-books mag omlaag
Volgend artikelNieuw: Tolino Shine 3 met instelbare lichtkleur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in