De leukste gratis e-books #27

1
gratis ebooks

Gratis e-books zijn er op internet genoeg te vinden. De kwaliteit ervan is echter niet altijd even goed. Daarom selecteert eReaders.nl elke maand de drie leukste gratis e-books voor je. Natuurlijk selecteren wij wel alleen boeken die legaal te downloaden te zijn. Benieuwd naar de andere e-books in deze serie? Hier vind je ze allemaal handig bij elkaar.

Jeroen van Mierlo, De 25 meest gestelde vragen over wijn
Wanneer is een wijn goed? Wat betekent het als je ’tranen’ in het wijnglas ziet? Wat is precies die beroemde afdronk en waarom ruikt een wijn die last heeft van kurk naar ‘natte hond in een vaatdoekje’? Deze wijngids is geschreven door wijndocent Jeroen van Mierlo van mijnwijncursus.nl. Na het invullen van je naam en e-mailadres krijg je het e-book gratis toegestuurd.

Download het e-book hier

Chris van Abkoude, Kruimeltje
Deze jeugdklassieker mag in geen (digitale) boekenkast ontbreken. Kruimeltje is een tienjarig Rotterdams jochie. Hij woont bij de liefdeloze vrouw Koster. Als zijn stiefmoeder overlijdt laat ze hem een medaillon na met foto’s van zijn ouders. Na haar dood kan hij terecht bij kruidenier Wilkes. Helaas slaat het noodlot toe: de winkel brandt af en Kruimeltje komt in het Gesticht voor Onverzorgde Kinderen terecht. Zal het hem lukken om zijn echte ouders te vinden?

Download dit e-book hier

Stefan Tetelepta, Kismet

De negenentwintigjarige Moira Singer kent de liefde alleen maar uit speelfilms en liedjes. Pas als ze op een feest de vijf jaar oudere Finn ontmoet leert ze te denken met haar hart. Het voelt alsof ze zijn voorbestemd, of zoals Finn het uitdrukt: dit is kismet. Finn is innemend en charmant, maar verschuilt hij zich niet achter zijn nonchalante houding? En waarom weet hij al zoveel over haar, terwijl ze elkaar net achtenveertig uur kennen? Langzaam beseft Moira dat ze ook haar hoofd erbij moet houden.

Download dit e-book hier 

Kwam jij ergens een steengoed gratis e-book tegen die niet in deze serie mag ontbreken? Of schreef je er zelf een? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

Vorig artikelReview: Kobo Forma sleepcover
Volgend artikelLet op: gratis e-books aangeboden op phishingsites

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in