De leukste gratis e-books #28

0
leukste gratis ebooks 28

We vonden weer drie mooie titels die je gratis kunt downloaden, wel legaal uiteraard. Deze keer hebben we een literaire thriller, een tragikomedie en een jongerenroman.

Werner van Looy, Sorry…
Jakob Tenor droomt van een losbandig leven als schrijver. Zijn geraffineerde vrouw Rilana wil dat hij er is voor zijn gezin. Als Jakob zichzelf weer eens laat gaan, zet ze hem het huis uit. Ze dwingt hem een keuze te maken: zijn gezin of zijn oeuvre. Sorry… is een komische novelle over de zin van het leven; een praatgroep voor mislukte schrijvers en de bloedmooie schoolpleinmoeder Tryféna, die weinig interesse toont in Jakob Tenor, maar toch wel erg veel van hem af weet. Al eerder lichtten we in deze rubriek boeken uit van Werner van Looy, namelijk Grote jongensSlagroom en liefde en Staand plassen is levensgevaarlijk.

Download Sorry… hier

Maria Genova, What the hack!
Maria Genova schreef verschillende succesvolle boeken over belangrijke maatschappelijke onderwerpen als vrouwenhandel, kindermishandeling en zelfdoding. Ook kwesties als sexting, cyberpesten en identiteitsfraude hebben haar aandacht. Na Sexy selfies schreef ze What the hack!, om jongeren bewust te maken van het belang van veilig internetgebruik.
Wanneer de laptop van André worden gehackt en alles wordt gewist, laat hij er niet bij zitten. Hij bedenkt een game en het anti-hackplatform Hackshield, waarmee hij andere jongeren wil waarschuwen. Als DarkHacker13 dit ontdekt, valt hij op allerlei manieren aan. André komt steeds dieper in de problemen. Iemand verstuurt heel nare berichten namens hem en hij wordt zelfs aangehouden door de politie. Ook Sanne, op wie hij stiekem verliefd is, keert zich tegen hem. Hoe ver durft de onzekere en verlegen André te gaan in zijn strijd tegen deze kwaadaardige hacker als hij weet dat hij alles kan verliezen?

Download What the hack hier

Sietske Scholten, De schaduw van Elvira
Maura Hofsteijn leeft haar leven in de spotlights. Als succesvol actrice lijkt haar leven compleet, tot Maura voor het eerst na jaren oog in oog komt te staan met haar verloren tweelingzus Elvira. De euforie van het hernieuwde contact verdwijnt als oude wonden worden opengehaald. Een gruwelijke herinnering laat zich niet langer verdringen. Maura’s succesvolle leven langzaam begint af te brokkelen. Sietske Scholten schreef eerder de thriller Beet, waarin ze heftige ervaringen uit haar privéleven verwerkte.

Download De Schaduw van Elvira hier

Heb je een tip over een bijzonder gratis e-book? Of heb je zelf een e-book geschreven dat in deze serie thuishoort? Laat het ons weten via info@ereaders.nl.

Vorig artikelRechter VS verbiedt verkoop tweedehands e-books
Volgend artikelDeze e-books verkocht Kobo het meest in 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in