De leukste gratis e-books #29

0
gratis ebooks 29

Elke maand vind je hier een nieuwe selectie van mooie gratis e-books. Benieuwd naar de andere uitgelichte e-books in de serie ‘De leukste gratis e-books’? Hier vind je ze allemaal bij elkaar.

Susan Mallory, Alles onder controle
Fayrene Hopkins heeft grootse plannen, allemaal te vinden in de schema’s en to-do-lijsten die ze in haar werkruimte heeft hangen. Binnen vier jaar wil ze een goedlopend eigen uitzendbureau hebben. Verliefd worden zit uiteraard niet in de planning, en al zeker niet op ingenieur Ryan Patterson. Nee, daar heeft ze echt geen tijd voor.

Download dit boek hier.

Simon Carmiggelt, Ik lieg de waarheid
Journalist, auteur en dichter Simon Carmiggelt publiceerde bijna veertig jaar lang elke dag een cursiefje in Het Parool onder het pseudoniem Kronkel. Deze bundel met de beste Kronkels werd samengesteld door Sylvia Witteman.

Download dit boek hier.

Hans Vervoort, Encyclopedie van op het nippertje geredde kennis (en andere stukjes om te lezen)
De grote gebeurtenissen uit de twintigste eeuw zijn uitgebreid beschreven in de media. Dat geldt echter niet voor allerlei kleine, alledaagse zaken, die juist tekenend voor een tijdperk waren. In deze nippertjes lezen we over boekhouden zonder zakjapanners, over de stok die werd gebruikt om op televisie van zender te wisselen en het Nederlands elftal in de jaren ’50. (‘Pas toen er televisie kwam begon het geleidelijk wat beter te gaan.’)

Van Hans Vervoort selecteerden we in deze serie ook al Eerlijk is valsGeluk is voor de dommen, Olie is niet dom, en Het Bedrijf.

Download dit boek hier

Zelf een leuk gratis e-book gevonden of misschien heb je er zelf wel een geschreven? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

Vorig artikelCB: E-bookabonnementen blijven groeien
Volgend artikelOude Kobo’s niet langer ondersteund

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in