De leukste gratis e-books #30

2
leukste gratis ebooks 30

Dit is alweer de dertigste aflevering in de serie De leukste gratis e-books, waarin we elke maand de drie beste gratis e-books voor je op een rijtje zetten. Benieuwd naar de boeken die we eerder selecteerden? Hier vind je ze allemaal!

Pim Lemmens, Overleven
Wat is er na de dood? David Thompson had voor hij stierf al wel gehoopt dat het na de dood toch niet zomaar afgelopen zou zijn. En inderdaad: na zijn dood blijkt hij te zijn gereconstrueerd. Hij bestaat slechts uit elektronica. Dat roept vragen op. Is hij nog wel wie hij was? Wat maakt ons tot wie we zijn? Hoe ziet een wereld eruit die wordt geregeerd door computers en datastromen? En betekent een eeuwig leven wel een gelukkig leven?

Download dit boek hier

Cissy van Marxveldt, Pim de stoetel
Als jongste meisje met vier slimme en zelfverzekerde oudere broers is het niet moeilijk een minderwaardigheidscomplex te krijgen. De 19-jarige Pim besluit daarom het benauwde gezinsleven te ontvluchten en hulp in de huishouding te worden. Natuurlijk maakt ze daarbij van alles mee, maar ze verdient haar eigen boterham en krijgt steeds meer zelfvertrouwen. Cissy van Marxveldt werd bekend met haar boeken over de vrolijke hbs-leerlinge Joop ter Heul, maar schreef daarnaast nog vele andere meisjesboeken. Jeugdsentiment gegarandeerd!

Download Pim de Stoetel hier

Edward Hendriks, De wraak van de Zwarte Mokum
Tijdens de renovatie van een historisch grachtenpand in Amsterdam, waar ooit een beroemde diamantslijper woonde, vindt Klaas een enorme, fonkelende zwarte steen. Eigenlijk moet hij hem aan de familie Meegers geven, maar besluit hem zelf te houden. En dan is geen weg meer terug.

Download De wraak van de Zwarte Mokum hier

Van deze auteur lichtten we eerder al de thriller Afvoer uit, die vind je hier.

Zelf een e-book geschreven dat je gratis aanbiedt? Laat het ons vooral weten via info@ereaders.nl!

Vorig artikelBelgië past btw op digitale publicaties aan
Volgend artikelAbonnementsdiensten voor tijdschriften: een overzicht

2 REACTIES

  1. Edward Hendriks is een goede tip. Ik had nog nooit van de schrijver gehoord, maar ik heb alvast de gratis korte verhalen van Smashwords gehaald. Een aantal daarvan spreekt me wel aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in