De leukste gratis e-books #31

0
leukste gratis ebooks gratis boeken

Elke maand selecteren we de allerleukste gratis e-books voor je. Alle e-books die we in deze serie uitlichten zijn gratis – en legaal – te downloaden. De titels zijn door de uitgever of auteur gratis ter beschikking gesteld, of het auteursrecht is verlopen. Deze keer: een bundel met fantasyverhalen, een fijne doktersroman en een boekje met handige tips voor introverte personen.

Edge.Zero, De beste Nederlandse genreverhalen uit 2017
In deze verzamelbundel vind je de beste fantasyverhalen die in 2017 zijn gepubliceerd of hebben meegedaan aan verhalenwedstrijden. Dit boek bevat onder meer verhalen van Tais Teng, Anaid Haen en Jack Schlimazlnik.

Download dit boek hier

Carol Marinelli, Tijd voor geluk
Dit boek is helaas niet meer gratis te downloaden.
Een nieuw huis en een nieuwe baan op de Spoedeisende Hulp van het Melbourne Hospital: na een moeilijke tijd heeft dokter Ben Richardson zijn leven eindelijk weer op de rails. En wanneer hij op het strand de mooie, alleenstaande – en hoogzwangere – Celeste Mitchell ontmoet, lijkt er zelfs ruimte te zijn voor een nieuwe liefde in zijn leven. Maar kan hij het verleden wel achter zich laten?

Download dit boek hier 

Marloes Bouwmeester, Succesvol vergaderen voor introverten
Ga jij nog liever naar de tandarts dan naar een vergadering? Wil je al een halfuur iets zeggen maar kom je er maar niet tussen? Krijg jij op je werk regelmatig te horen dat je je beter moet ‘profileren’? Als introvert persoon krijg je op het werk te maken met verschillende uitdagingen. Auteur Marloes Bouwmeester coacht introverten en helpt hen hun kwaliteiten zo goed mogelijk in te zetten. Na het invullen van je naam en emailadres kun je het boek gratis downloaden.

Download dit boek hier

Wil je een tip geven over een fantastisch gratis e-book dat in deze serie niet mag ontbreken, of heb je misschien zelf wel een e-book geschreven dat je gratis aanbiedt? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in