De leukste gratis e-books #32

0
leuke gratis ebooks ereaders

Het internet staat vol met gratis e-books en soms kom je er ware juweeltjes tegen. eReaders.nl zet elke maand de drie leukste gratis e-books voor je op een rij. Benieuwd naar de eerdere berichten in deze serie? Hier vind je ze allemaal bij elkaar.

Kim Richardson, Zielenbewaarders 1 – Getekend
De zestienjarige Kara is een doodgewone, onbeholpen puber. Als ze door een bus wordt aangereden en doodgaat wordt alles anders. Ze ontwaakt in een mysterieuze wereld, waarin ze engelbewaarder is in het Legioen. Al gauw ontdekt dat ze anders is dan de andere engelen. En dat ze al haar verborgen talenten nodig zal hebben om antieke kwade krachten te kunnen verslaan. Getekend is een razend spannende fantasythriller en is het eerste deel in de serie Zielenbewaarders.

Download Zielenbewaarders 1 – Getekend hier

Annie M.G Schmidt, In Holland staat mijn huis
Annie M.G. Schmidt is vooral bekend vanwege haar kinderklassiekers als Jip & Janneke, Pluk van de Petteflat en Abeltje. Maar deze serie artikelen, die ze in de jaren 1954-1955 schreef voor Het Parool, mag je ook zeker niet missen. De schrijfster vertelt hierin over haar ervaringen met het laten bouwen van een huis en alles wat erbij komt kijken.

“Tot nu toe was ik een mens geweest in een stad met enkel een kattenbak, maar nu had ik dat stuk grond. Dat van mij was, waar ik op kon gaan zitten. Waar ik op kon spugen. Waar ik een eik zou kunnen planten of een palm of van allebei een bosje; waar ik een sawah zou kunnen aanleggen als het mij beliefde, waar ik ganzen zou kunnen houden of wie weet pelikanen. Een plek op de wereld van mij alleen. Soms ging ik er op zitten en met mijn handen groef ik er een kuiltje in en als ik dan een worm zag kronkelen dacht ik: Kijk, dit is nu mijn worm.”

Download In Holland staat mijn huis hier

Bob van Laerhoven, Eddy C. Bertin e.a. – Moord en mysterie 0
In dit e-book vind je een zestal spannende verhalen van Bob van Laerhoven, Eddy C. Bertin, Jaap Boekestein, Guido Eekhout, Jan J.B. Kuipers en Marcel Orie. 

Download Moord en Mysterie hier

Zelf een leuk gratis e-book gevonden of misschien heb je er zelf wel een geschreven? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in