De leukste gratis e-books #34

5

Elke maand struinen we het web voor je af, op zoek naar de beste gratis e-books. Deze keer weer drie leuke boeken die je gratis kunt downloaden. Benieuwd naar de boeken die we eerder selecteerden? Hier vind je ze allemaal handig bij elkaar.

Van Kooten en De Bie, Het grote bescheurboek
Kees van Kooten en Wim de Bie stelden van 1973 tot 1986 de Bescheurkalender samen. Toen daar na 14 jaar een einde aan kwam, kon men zich nog eenmaal verheugen in Het Groot Bescheurboek, een bloemlezing van de allerbeste dagen uit de kalenders. Met hun satirische kijk op de destijds actuele zaken schetsen zij misschien wel een beter tijdsbeeld dan welke cultureel historicus dan ook ooit zou kunnen.

Download Het grote bescheurboek hier

De heer Bill, Rare
Florida en Alfred besluiten samen op een stedentrip naar Londen te gaan. Zij om te ontspannen en mannen met bonthelmen op te zien. Hij om onrecht zijn schedel te breken. Rare is een roman vol statistieken, wanhoop, verwarring, haat, ziekte, liefde en staafmixerjazz. Van De heer Bill lichtten we eerder al Ramkoersblues en Optie Hel uit.

Download Rare hier

Astrid Harrewijn, De erfenis
Inge heeft het goed voor elkaar. Ze heeft twee leuke kinderen, een baan als lerares Frans, fijne vriendinnen en een stoere en sportieve man, hoewel haar huwelijk niet meer helemaal is wat het ooit was. Dan ontvangt ze een raadselachtig bericht van een notaris over haar oude tante in Frankrijk, die ze al jaren niet heeft gezien.

Download De erfenis hier

Heb jij ook een gratis e-book gevonden of heb je er misschien zelf een geschreven? Deel het hieronder in een reactie of stuur een suggestie naar info@ereaders.nl.

Vorig artikelNieuwe Kindle Oasis met instelbare lichtkleur
Volgend artikelZomers voordeel met Vakantielezen: 20 e-bookbestsellers tijdelijk €7,99 per stuk

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in