De leukste gratis e-books #35

0
gratis ebooks

Het internet staat vol verborgen parels die de moeite van het lezen waard zijn. Elke maand lichten we de leukste gratis e-books voor je uit. Ontdek alle e-books in deze serie en zet ze snel op je e-reader, tablet of smartphone!

Marc Green, De geheime zolderkamer
Een spannend verhaal over de 13- jarige Vincent die op zoek gaat naar zijn nichtje Diana. Waarom is ze plotseling van huis weggelopen? En hoe zit het met zijn oom, die ook al verdwenen is? Niemand wil het hem vertellen, dus besluit Vincent zelf maar op onderzoek uit te gaan.

Download dit boek hier

Maarten ’t Hart, De droomkoningin
Metten Anker, musicoloog, heeft zojuist zijn vrouw bedrogen en verdwaalt op weg terug naar huis in een volkstuincomplex. Gedurende een doorwaakte nacht laat hij de meisjes en vrouwen die een rol in zijn leven hebben gespeeld de revue passeren. Hoe heeft het zover kunnen komen? En is zijn huwelijk nog te redden?

Download dit boek hier

Bart van Lierde, Luister niet naar Robert Blake
Robert Blake is niet alleen een gerenommeerd hypnotherapeut, hij is ook een taalvirtuoos: hij weet hoe hij waarheid en leugen met elkaar moet verbinden om mensen te laten geloven wat hij wil. Als docent van het St. Clair Community College wordt hij gelauwerd om zijn onconventionele aanpak. Maar wanneer zijn vrouw ontdekt dat hij studentes en cliëntes seksueel misbruikt, geeft hij haar de indirecte suggestie zelfmoord te plegen, om zo een ander, nog groter geheim veilig te stellen. 

Download dit boek hier

Heb jij een gratis e-book gevonden dat in deze serie thuishoort of schreef je er zelf een? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in