De leukste gratis e-books #36

2
gratis ebooks gratis boeken

Elke maand zoeken we het wereldwijde web voor je af naar de leukste gratis e-books. Deze maand: een fijne chicklit, een bundel met bizarre horrorverhalen en een bijzondere roman.

Marijke Hoeweler, Van geluk gesproken
In een Amsterdams huis wonen verschillende bewoners die elk op zoek zijn naar liefde en geluk. Beneden woont de vrijgezel Wouter Kalk, die besloten heeft zijn demente moeder uit het verzorgingshuis te halen en haar voortaan zelf te verzorgen. Op de eerste verdieping wonen de studenten Martje en Martijn Wilbrink. Op de bovenste verdieping woont zangeres Karin met haar twee dochters. Ze is gescheiden en woont samen met de werkloze metselaar Harrie. De bewoners leven grotendeels langs elkaar heen, maar komen af en toe met elkaar in aanraking. Dit boek werd in 1987 verfilmd door Pieter Verhoeff.

Download dit e-book hier

David van Bronkhorst, Jack de Gate
Fan van horror met een snufje fantasy? Lees dan deze vijf angstaanjagende verhalen van David van Bronkhorst. In het titelverhaal gaat een zestigkoppig camerateam de woestijn in voor een opdracht van een groot reclamebureau. Na een zandstorm raken twee van de leden verdwaald. En dan blijkt dat de woestijn tot leven komt. Behalve het titelverhaal staan in deze bundel ook Vlucht naar Amsterdam, Vlucht naar het Paradijs, Weg en De Afvallige.

Download dit e-book hier

Sherryl Woods, Stil verlangen
Wanneer brandweerman Enrique Wilder na een orkaan de beeldschone, dove Allie Matthews redt vanonder het puin, wordt hij overvallen door een sterke behoefte haar in zijn armen te nemen en te beschermen. Waar komt dat gevoel ineens vandaan? Dat past helemaal niet bij een doorgewinterde womanizer zoals hij! Allie zelf ergert zich groen en geel aan Enriques overdreven beschermende gedrag. Maar als ze eerlijk is, moet ze toegeven dat dat niet de enige reden is waarom zijn voortdurende nabijheid haar zo onrustig maakt…

Download dit e-book hier

Heb jij een gratis e-book gevonden dat in deze serie thuishoort of schreef je er zelf een? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

Vorig artikelZomer 2019: De beste budgetvriendelijke e-readers
Volgend artikelRakuten Kobo lanceert Kobo Libra H2O

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in