De leukste gratis e-books #37

3
gratis ebooks

Op zoek naar leuke gratis e-books? eReaders.nl spoort elke maand de drie beste e-books op. Deze keer historische fictie, een ontspannend romannetje en een verzameling van cursiefjes van Simon Carmiggelt.

Marcel Orie, Cagliostro’s Groot Poppentheater
Marcel Orie neemt je mee in de wondere wereld van een poppentheater in Victoriaans Londen. Het leven van de marionetten wordt bruut verstoord als een van de hen, de held Punchinello, plots zomaar verdwenen is. Zijn vriend Harlequin laat het er niet bij zitten en gaat naar hem op zoek.

Download Cagliostro’s Groot Poppentheater hier

Dani Collins, Een zalige nacht
Sorcha hoopt dat die opwindende nacht met haar on-weerstaanbare baas het begin is van nog-lang-en-gelukkig. Maar terwijl zij nog in dromenland verkeert, gaat Cesar weg en krijgt een ongeluk. Hij herinnert zich niets meer van hun samenzijn en snapt dan ook niet waarom hij maanden later door een ziekenhuis wordt gebeld over een vaderschapstest…

Download Een zalige nacht hier

Simon Carmiggelt, Allemaal onzin
In Allemaal onzin vind je een verzameling cursiefjes van Simon Carmiggelt uit onder meer Vrij Nederland, Het Parool en De Groene Amsterdammer. Eerder lichtten we van Simon Carmiggelt al Ik lieg de waarheid uit, die vind je hier.

Download Allemaal onzin hier

Zelf een leuk gratis e-book gevonden of misschien heb je er zelf wel een geschreven? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl.

3 REACTIES

  1. Wat moet ik hier nu mee? Ik heb het boek van Simon Carmiggelt aangeklikt. Waar kan ik dat nu terugvinden en hoe krijg ik dat op mijn ereader? Verkopen jullie ook boeken?

    • Hi Geert, Als je het boek van Carmiggelt aanklikt kom je op de pagina van dit boek op de website van de dbnl. In de linkerbalk zie je een kopje staan met Downloads, hier kun je het boek in verschillende bestandsformaten downloaden. (Voor ePub: https://www.dbnl.org/tekst/carm002alle03_01/ebook/carm002alle03_01.epub en in Pdf: https://www.dbnl.org/tekst/carm002alle03_01/carm002alle03_01.pdf). Als je het boek op je e-reader wil lezen kun je het beste kiezen voro het Epub-formaat. Als je deze downloadt vind je als het goed is het boek terug op je pc onder Downloads. Je kunt het boek op je e-reader zetten door deze aan je pc te koppelen met de usb-kabel en vervolgens het boek uit de map Downloads te kopieren naar je e-reader. eReaders.nl is geen webwinkel en verkoopt zelf geen e-books, e-readers of andere producten. Succes en veel leesplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in