De leukste gratis e-books #38

0
gratis ebooks gratis boeken

Op internet wemelt het van de gratis boeken en daar zitten soms echt pareltjes bij. eReaders.nl struint elk maand het web voor je af naar de allerleukste gratis e-books.

Werner van Looy, Gemaakt voor haar, getest door hem
Wat gebeurt er als een man besluit zich te verdiepen in het gebruik van mascara, tampons, strings en epileerapparaten? Je leest het in deze komische columns.

Op eReaders.nl zijn we best wel fan van Werner van Looy, eerder lichtten we in deze serie al Staand plassen is levensgevaarlijk, Slagroom & Liefde, Grote Jongens en Sorry uit.

Download Gemaakt voor haar, getest voor hem hier

Carol Ericson, Verloren leven
Rechercheur Cole Pierson is niet verbaasd wanneer hij Johnny Diamond, de drugsdealer die hij al een tijdje op de hielen zit, dood aantreft in een hotelkamer. Als hij ontdekt dat Johnny vlak voor zijn dood in gezelschap van een vrouw is geweest, besluit hij de dame in kwestie op te sporen. Even hoopt hij de dader te pakken te hebben, maar deze vrouw is toch zeker geen moordenaar? Of houdt ze iets voor hem verborgen?

Download Verloren leven hier

Edge.Zero, De beste Nederlandse genreverhalen uit 2018
In deze verzamelbundel vind je de beste fantasyverhalen die in 2018 zijn gepubliceerd of hebben meegedaan aan verhalenwedstrijden. Dit boek bevat onder meer verhalen van Tais Teng, Anaïd Haen en Django Mathijsen.

Download Edge.Zero 2018 hier

Wil je een tip geven over een geweldig gratis e-book dat in deze serie niet mag ontbreken, of heb je misschien zelf wel een e-book geschreven dat je gratis aanbiedt? Laat het ons weten in een reactie of via info@ereaders.nl!

Vorig artikelWordt Amazon.nl in 2020 een volledige webwinkel?
Volgend artikelNieuwe Kobo Original: ‘Recept voor geluk’ van Saskia Oudshoorn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in