De leukste gratis e-books #39

5
leukste gratis ebooks

Wist je dat we elke maand de leukste gratis e-books voor je opsporen? Dit zijn boeken waarvan het auteursrecht is verlopen of titels die door de auteur of uitgever gratis beschikbaar zijn gesteld. Deze maand hebben we weer drie mooie e-books voor je!

Kim Richardson, De zielendief
Alexa heeft een enorm groot probleem; zij is dood. Daar komt nog bij dat ze, in plaats van haar schepper te ontmoeten, verzeild is geraakt in de wereld van engelbewaarders; de wezens die zielen van stervelingen beschermen tegen de demonen. Alexa’s leven in het hiernamaals neemt een opwindende en tegelijkertijd angstaanjagende wending wanneer ze teruggestuurd wordt naar de wereld van stervelingen om onderzoek te doen naar moorden en vermiste zielen. Al snel blijkt dat ze het niet alleen zal moeten opnemen tegen demonen, maar ook tegen een oeroude kwaadaardige schaduw met een kracht die verschrikkelijker en vernietigender is dan de wereld ooit gezien heeft.

Download hier


Kate Hardy, Dansen met de dokter
Om haar afgeblazen huwelijk te ‘vieren’ springt dokter Joni Parker voor één keer uit de band. Eerst danst ze een hele avond lang in een salsaclub, en daarna heeft ze een onenightstand met de haar onbekende knappe Aaron. Echt helemaal niets voor haar! Maar ach, ze komt hem hierna toch nooit meer tegen, houdt ze zich voor. Ze kijkt dan ook vreemd op als de volgende dag in het ziekenhuis haar nieuwe collega wordt voorgesteld…

Download hier

Edward Hendriks, Ik blijf bij je
In deze spannende minithriller ziet Nina vreselijk op tegen de vakantie. Haar ouders hebben besloten naar dezelfde camping te gaan als een jaar geleden, toen haar zusje Anna nog leefde. Of is Anna er eigenlijk nog steeds bij?

‘Papa en mama hebben lang getwijfeld om op vakantie te gaan. En nog langer getwijfeld of we wel naar dezelfde camping moesten gaan. Al die herinneringen… Maar nu die vreselijke dag bijna een jaar geleden is, willen ze het leven weer omarmen. Het oppakken waar we het de afgelopen herfst achter hebben gelaten.’

Van Edward Hendriks lichtten we eerder al de boeken Afvoer en De wraak van de zwarte Mokum uit.

Download hier

Heb jij zelf een e-book geschreven dat je gratis aanbiedt? Laat het ons vooral weten via info@ereaders.nl en wie weet staat jouw boek er de volgende keer bij.

Vorig artikelBol.com: ‘Abonnementsmodel cruciaal in strategie digitaal lezen’
Volgend artikelDe beste e-readers (Winter 2019)

5 REACTIES

  1. Owan Drake, De Zaden der Hoop #I – De Val van Hymír

    Volgens de website waarnaar de link verwijst: This book is no longer published.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in