De leukste gratis e-books #4

10
gratis-ebooks4

Het leven is al duur genoeg. Daarom vind je hier weer 3 mooie e-books, die je gratis en voor niets kunt downloaden. Veel leesplezier!

Karakter - BordewijkKarakter – F. Bordewijk
Deze week won Adriaan van Dis de Luisterboek Award met Karakter van F. Bordewijk. In Karakter zet hoofdpersoon Jacob Willem Katadreuffe alles op alles om advocaat te worden, maar wordt hierin voortdurend tegengewerkt door zijn vader, de meedogenloze deurwaarder Dreverhaven. Karakter is de bekendste roman van advocaat en schrijver Ferdinand Bordewijk en is nog altijd een vaste waarde op de literatuurlijst.

Je kunt Karakter hier downloaden.

Caroline's Dagboek - Richard OttenCaroline’s dagboek – Richard Otten
De 11-jarige autistische Mickey wordt ontvoerd door een mysterieuze groepering. De kidnapping blijkt verband te houden met de dood van een meisje dat dertien jaar geleden onder verdachte omstandigheden zelfmoord pleegde. Acteur Benjamin raakt tegen wil en dank bij de situatie betrokken en komt voor moeilijke keuzes te staan.

Je kunt Caroline’s dagboek hier downloaden.

Duivels-plan-KombrinkEen duivels plan (bis) – Kasper Kombrink
Kort verhaal. Universitair docente Loes van Wijk begint een verhouding met één van haar studenten. Als ze dit uit alle macht voor haar man probeert te verbergen loopt de situatie afschuwelijk uit de hand.

Je kunt Een duivels plan (bis) hier downloaden.

10 REACTIES

  1. Had het boek ook graag op mij e-reader gelezen, maar helaas.
    ik kreeg bij het downloaden de volgende melding: “Carolines Dagboek kan niet worden geopend omdat er een probleem is met de inhoud.” Na het klikken op details komt de volgende melding: “Er is een onleesbare inhoud aangetroffen in Caroline’s dagboek.”

    • Dat is vreemd, bij mij lukt het wel. Ik kan het boek gewoon openen en lezen in Adobe Digital Editions. Ook kan iki het zonder problemen op mijn e-reader zetten en openen. Misschien moet je even proberen om het boek via Adobe Digital Editions op je e-reader te zetten, hopelijk lukt het dan wel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in