De leukste gratis e-books #40

3
leuke gratis ebooks

Dit is alweer de veertigste keer dat we de allerleukste gratis e-books voor je selecteren. Deze keer: een mysterieuze thriller, een fantasyroman en een erotisch kort verhaal.

Mel Hartman, De fantasiejagers, deel 1
De ontdekking van een nieuwe dimensie, Emowereld, brengt met zich mee dat de droomwereld niet langer alleen in onze slaap en in ons eigen hoofd bestaat, maar een reële wereld blijkt te zijn. In de nieuwe dimensie leven niet alleen bestaande mensen, maar ook allerlei mythische wezens. Wanneer deze wezens, ondanks een streng verbod, af en toe toch ontsnappen naar onze wereld, worden er maatregelen genomen. En zo ontstaat een geheel nieuwe veiligheidsdienst: de fantasiejagers. De kennismaking tussen beide dimensies loopt niet van een leien dakje. Een verschrikkelijk geheim leidt tot onomkeerbare en desastreuze gevolgen. Het lijkt erop dat zelfs de fantasiejagers een ramp niet kunnen voorkomen…

Van deze auteur lichtten we eerder al Schitterende wereld en Doodlopend uit.

Download hier


Nikkie van Lierop, De sloep

Wist je dat erotische romans ongekend populair zijn bij digitale lezers? Daarom deze keer een gratis kort verhaal in dit genre. Het verhaal De sloep werd speciaal geschreven voor Oh magazine en Dons, de verzameling erotische verhalen die Lebowksi Publishers publiceerde in samenwerking van Oh magazine.

Download hier

 

Rudolf Geel, Bloedmadonna
In het (fictieve) Limburgse dorpje Uffel wordt een bloedend madonnabeeldje gevonden. Ze bloedt niet alleen uit haar oog, maar ook uit haar buik. Al snel wordt het dorp overspoeld met gelovigen, journalisten en onderzoekers die het mysterie van de bloedende madonna willen ontrafelen, waaronder de jonge verslaggever Hanna en de geestelijke Gregorius. En welk verband is er tussen het raadselachtige beeldje en de gruwelijke moord op Agnes, het mooiste meisje van het dorp?

Download hier

Ken jij een gratis e-book dat absoluut in deze serie thuishoort? Of heb je misschien zelf een boek geschreven dat je gratis aanbiedt? Laat het ons weten in een reactie hieronder of via info@ereaders.nl!

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in