De leukste gratis e-books #41

10
gratis ebooks 41

Elke maand licht eReaders.nl de leukste gratis e-books voor je uit. Dit zijn titels die de uitgever of auteur gratis beschikbaar heeft gemaakt of waarvan het auteursrecht verlopen is. Benieuwd naar de gratis boeken die we eerder selecteerden? Je vindt ze hier!

Chantal van Gastel, Astrid Harrewijn e.a., Feest!
In deze bundel staan tien fijne romantische verhalen van Marie-Cecile Beniers, Chantal van Gastel, Astrid Harrewijn, Belinda Jones, Lisette Jonkman, Lindsey Kelk, Gillian King, Petra Kruijt, Ilse Spall en Maeve Binchy. De bundel werd gemaakt voor het tienjarig bestaan van de website Chicklit.nl.

Download hier

Edward Hendriks, Zusje
Tweelingen zijn geen gewone zussen. Ze zijn onafscheidelijk en hebben een band voor het leven. Als je niet de helft van een tweeling bent, dan zul je het nooit helemaal kunnen begrijpen.

Van Edward Hendriks lichtten we eerder al de boeken Afvoer, De wraak van de zwarte Mokum en Ik blijf bij je uit.

Download hier

Hans Vervoort, Kind van de Oost
Hans Vervoort (1939) behoort tot de allerlaatste generatie Nederlanders die opgroeide in Nederlands-Indië. In ‘Kind van de Oost’ schrijft hij over de kamptijd, de lagere school, de eerste jaren van de hbs, zijn eerste verliefdheid. Ook schrijft Vervoort over zijn weerzien met Indonesië na jaren van heimwee en verlangen en over ervaringen van andere kinderen van de Oost.

Download hier

Ken jij een gratis e-book dat absoluut in deze serie thuishoort? Of heb je misschien zelf een boek geschreven dat je gratis aanbiedt? Laat het ons weten in een reactie hieronder of via info@ereaders.nl!

Vorig artikelReview: Tolino Vision 5 (2019)
Volgend artikelDuizenden digitale boeken en tijdschriften tot 1960 nu ook online toegankelijk

10 REACTIES

  1. Even getest voor jullie ondanks dat het geen boek voor mij is, maar het downloaden gaat zonder problemen. Er mankeert niets aan de downloadlink. Wat gaat er precies niet goed bij jullie?

    Overigens, als je problemen zou hebben met downloaden moet je eigenlijk die op de website chicklit.nl moeten stellen, daar gaat ereaders.nl niet over.

  2. Het is wel een epub bestand. Ligt waarschijnlijk aan welke browser/apparaat je gebruikt. Op een IOS apparaat (iPhone, iPad) gaat het zonder problemen. Op Windows gaat het goed met de eigen Edge browser of Google Chrome (andere browser heb ik niet geprobeerd). Gebruik je Firefox dan moet je rechts klikken op de link waar staat “Download hier de ePub van FEEST” en dan kiezen voor koppeling opslaan als. Firefox probeert namelijk de link te openen in een apart venster. Dat is op zich wel gek, want hij hoort te vragen of je het wilt bewaren of wilt openen.

  3. Bedankt voor de ebooks, en ook Feest kan ik gewoon downloaden en openen.
    Verwijder je cookies eens een keer, misschien gaat het dan wel………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in