De leukste gratis e-books #43

2
leukste gratis ebooks 43

Niets meer te lezen? De e-books in onze serie De leukste gratis e-books zijn gratis te downloaden! Deze keer een fijne feelgoodbundel, een spannende novelle die zich afspeelt in Rotterdam en drie fantasyverhalen. Benieuwd naar de andere e-books die we selecteerden voor deze serie? Hier vind je ze allemaal.

Feelgood Zomerverhalenbundel 2018
Ben je fan van romantische verhalen, dan mag je deze bundel niet missen! In deze bundel van boekencommunity Hebban vind je maar liefst 25 zomerse feelgoodverhalen van Nederlandse en Vlaamse auteurs.

Download hier

Paul Dieudonné, Rechercheur De Klerck en de doodsteek
Dit korte spannende verhaal van ‘Rotterdamse Baantjer’ Paul Dieudonné, speelt zich af op het Noordereiland in de Maasstad. Een vrouw wordt dood aangetroffen in haar woninkje terwijl haar man naar een voetbalwedstrijd is. Wat is hier gebeurd?

Download hier

Owan Drake, Centurion Omnibus
Heb je genoten van de fantasyserie De Zaden der Hoop van Owan Drake? Lees dan ook de Centurion Omnibus. In de drie verhalen in deze bundel komen bekende personages uit De Zaden der Hoop weer terug, zoals de oude wijsgeer Benedictus en de sluwe Mizalda.

Download hier

Heb je een tip over een leuk gratis e-book? Of heb je zelf een e-book geschreven dat in deze serie niet mag ontbreken? Laat het ons weten via info@ereaders.nl!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in